Navmii GPS Live: iPhone-navigatie voor €3,99 per land

  • Navmii werkt samen met kaartleverancier AND en biedt een revolutionaire lage prijs voor een complete navigatie-applicatie voor de iPhone
  • Nu verkrijgbaar voor Spanje, Duitsland en Nederland voor €3,99 per land, Frankrijk beschikbaar vanaf maandag
  • Binnen enkele maanden beschikbaar voor alle landen op het Europese vasteland
LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100415 --

Navmii, een toonaangevende Britse navigatie onderneming, lanceert vandaag zijn navigatie app voor iPhone, tegen een fractie van de prijs van andere navigatie applicaties, dankzij een nieuwe overeenkomst met AND Automotive Navigation Data (AND), de Nederlandse ontwikkelaar van digitale kaarten.

Navmii GPS Live is een compleet navigatieproduct voor de iPhone. Navmii GPS Live voor Duitsland, Spanje en Nederland is vanaf nu verkrijgbaar in de iTunes-winkel voor slechts € 3,99 per land. Frankrijk is vanaf maandag 19 april 2010 beschikbaar.

Navmii GPS Live biedt alles wat u van turn-by-turn navigatie voor auto’s verwacht, maar dan tegen een fractie van de prijs.Gebruikers kunnen een adres zoeken op stad, straat, huis of postcode en worden onmiddellijk daarheen geleid met stemaanwijzingen. Navmii GPS Live zoekt een nieuwe route indien men een foute afslag neemt en biedt informatie over de reisafstand, de geschatte aankomsttijd, bezienswaardigheden onderweg en een ingebouwde zoekfunctie via Microsoft Bing voor lokale voorzieningen.

Peter Atalla, CEO van Navmii “Met de lancering van Navmii GPS Live hebben wij de prijs die mensen moeten betalen voor een complete GPS-navigatie via iPhone drastisch gereduceerd. De prijs van turn-by-turn navigatie was veel te hoog. Navmii GPS Live biedt consumenten turn-by-turn navigatie via de iPhone tegen een prijs die lager is dan de prijs van een papieren kaart.

“De iPhone is een geweldig toestel voor navigatie, maar waarom moet dat bij TomTom en andere leveranciers € 69,99 kosten? Nu kan men Navmii GPS Live voor Spanje, Duitsland en Nederland kopen voor slechts € 3,99 per land.”

Maarten Oldenhof, Chief Executive Officer van AND is erg tevreden over de samenwerking met Navmii en de doorbraak voor mobiele navigatie. “Al jaren hebben wij geroepen dat navigatie van uitstekende kwaliteit niet zo duur hoeft te zijn. Samen met Navmii kunnen we nu navigatie bieden aan iedere iPhone-gebruiker op een markt die al heel lang wordt gedomineerd door grote bedrijven met grote overheads en veel te hoge prijzen.”

Navmii GPS Live wordt in alle Europese landen op het vasteland uitgebreid tegen een gelijkwaardige aantrekkelijke lage prijs. Zodra men Navmii GPS Live koopt en downloadt, is men klaar. Geen maandelijkse kosten, geen aansluitkosten voor data – gewoon een fantastische navigatie-ervaring.

einde

Informatie voor de redacteuren

  • Compatibel met iPhone 3G en iPhone 3GS.
  • Stemaanwijzingen en menu’s in de lokale taal.
  • Verkrijgbaar voor Nederland, Duitsland, en Spanje. Frankrijk vanaf maandag beschikbaar.
  • Prijs: €3,99
  • De handleiding en meer informatie zijn verkrijgbaar op www.navmii.com.
  • Voor de nieuwste FAQ’s en supportdiensten gaat u naar onze klantenfora op www.forum.navmii.com

Over Navmii

Navmii is een toonaangevende onderneming die producten levert op het gebied van navigatiesoftware en locatie gebaseerde diensten. Navmii ontwerpt, ontwikkelt en levert geavanceerde GPS-navigatie en op locatie gebaseerde systemen. De Navmii iPhone app is al verkrijgbaar voor het Verenigd Koninkrijk en de VS. Vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor Nederland, Duitsland en Spanje, Frankrijk vanaf maandag beschikbaar. www.navmii.com

Over AND

AND richt zich op haar strategie om als derde speler - maar enige onafhankelijke partij – op lange termijn waarde te creëren voor haar aandeelhouders middels het aanbieden van digitale kaarten voor locatiegebaseerde diensten. De onderneming zet dan ook in op de snelle ontwikkeling van haar hoogwaardige database, waardoor het zich nog sterker positioneert in deze markt. AND is in 1984 opgericht en staat genoteerd op NYSE Euronext Amsterdam AND. https://www.and.com

CONTACT:
Chris Bignell
XL Communications
Tel: + 44 (0)7834 020460
E-mail: chris@xl-comms.com
of
Maarten Oldenhof, CEO
AND Automotive Navigation Data
Tel: +31 (0)10 885 1200

E-mail: press@and.com

Deel: ' Navmii GPS Live iPhone-navigatie voor €3,99 per land '
Lees ook