EA presenteert krachtige verzameling titels bij gamescom 2010 in Keulen

FIFA, Need for Speed, Medal of Honor en The Sims onder de top-franchises onthullen krachtige innovatie en nieuwe ervaringen voor de consument

KEULEN, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20100814 --

Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) heeft vandaag plannen bekendgemaakt voor gamescom 2010 in Keulen. EA zal een krachtige lijst titels presenteren die een selectie vertegenwoordigen van vooraanstaande franchises voor de Games, Sports en Play labels van het bedrijf. Media en consument worden uitgenodigd voor praktische ervaring met een heel scala van innovatieve gameplay die de nadruk legt op de focus van het bedrijf op het leveren van minder en betere spellen en het bouwen van digitale producten direct voor de consument.

“Gamescom is uitgegroeid tot de grootste show voor interactief entertainment, en biedt een unieke kans voor ons om ons rechtstreeks bezig te houden met klanten, retailers en media bij een evenement,” aldus Jens Uwe Intat, Senior Vice President en General Manager voor EA Publishing in Europa. “Ons assortiment toont de intense focus die we hebben op het bouwen van kwaliteitsgames met krachtige innovatie voor onze consumenten en het is geweldig om de branche bij elkaar te zien komen om een dergelijk mijlpaal-evenement te creëren in Europa”.

Vijf EA en EA Partner titels bij gamescom hebben al vroeg erkenning gekregen voor hun buitengewone kwaliteit. De gamescom 2010 award nominaties werden vandaag bekendgemaakt en zijn:

FIFA 11 – Best Console
Star Wars™: The Old Republic™ – Best Online en Best of gamescom
Crysis® 2 – Best PC, Best of gamescom
The Sims™ 3 console – Best Mobile title (NDS)

Rock Band® 3 instruments – Best Hardware

EA bij gamescom 2010

Dinsdag 17 augustus, 16:00
EA persbriefing: The Palladium, Schanzenstraße 36, Gebäude 197, 51063 Keulen

Een live stream van de persconferentie zal beschikbaar zijn op https://live-event.ea.com/gamescom/live/

18-22 augustus
EA stand: Hal 6.1 (A074)

Games die worden gepresenteerd: Crysis 2, Darkspore™, Dragon Age™ 2, FIFA 11, FIFA Manager 11, Medal of Honor™, Need For Speed™ Hot Pursuit, Rock Band 3, The Sims 3 on console, Star Wars: The Old Republic. For iPod™: The Sims 3, The Sims™ 3 World Adventures, EA SPORTS FIFA 10, 2010 FIFA World Cup South Africa™, en for iPad™: Need For Speed Shift, Command & Conquer™ Red Alert, SCRABBLE, Mirror's Edge™, Tetris®.

Gamedemonstraties achter gesloten deuren in EA’s Business lounge, Hall 5.1. Alleen open voor de media

Bulletstorm, Crysis 2, Darkspore, Dead Space 2, Dragon Age 2, EA SPORTS Active 2, FIFA 11, FIFA Manager 11, EA SPORTS™ MMA, Medal Of Honor, Need for Speed Hot Pursuit, Rock Band 3, The Sims™ Medieval, Star Wars: The Old Republic, Harry Potter and the Deathly Hallows™ - Part 1, The Sims 3 op console. Madden NFL 11 voor iPhone alsmede MONOPOLY Streets zullen beschikbaar zijn voor zelf spelen in de EA Business Lounge.

Meer informatie, screenshots en factsheets op: info.ea.com.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA), met hoofdvestiging in Redwood City, Californië, is een vooraanstaand wereldwijd marktleider op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf, dat is opgericht in 1982, ontwikkelt, publiceert en distribueert wereldwijd interactieve software voor spelcomputers, pc’s, draadloze apparaten en internet. Electronic Arts brengt zijn producten op de markt onder vier merknamen: EA SPORTSTM, EATM, EA MobileTM en POGOTM. In het boekjaar 2010 heeft EA een netto-opbrengst van $3,7 miljard geboekt conform US GAAP en zijn er van 27 titels meer dan één miljoen exemplaren verkocht. De homepage en online gamesite van EA is www.ea.com. Meer informatie over de producten van EA en de volledige tekst van persberichten zijn te vinden op internet op het adres https://info.ea.com.

EA, EA SPORTS, EA Mobile, POGO, The Sims, Darkspore, Dragon Age, Medal of Honor, Need for Speed, Command and Conquer en Mirrors Edge zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. Tetris ®&© 1985-2008 Tetris® Holding LLC. Alle rechten voorbehouden. Crytek, Crysis en CryENGINE zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Crytek GmbH in de V.S. en/of andere landen. Harmonix, Rock Band en alle gerelateerde titels en logo’s zijn handelsmerken van Harmonix Music Systems, Inc., een MTV Networks bedrijf. Officieel FIFA gelicentieerd product. "© De naam FIFA en het OLP Logo zijn auteursrecht- of handelsmerkbeschemd door FIFA. Alle rechten voorbehouden. NFL materialen © 2010 NFLP. NFL PLAYERS materialen © 2010 NFL PLAYERS. Officieel gelicentieerd product van NFL PLAYERS | NFLPLAYERS.COM. De naam en het logo MONOPOLY zijn handelsmerken van Hasbro voor hun eigen handelsgame en game-apparatuur. © 1935, 2010 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
EA Corporate Communications
Bettina Munn, 41 22 316 1327

bmunn@ea.com

Deel: ' Electronic Arts presenteert sterke titels op Gamescom 2010 in Keulen '


Lees ook