zaterdag, juli 20, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

We.Stream WiFi-hotspot geeft beveiligde toegang in meer dan 100 landen

We.Stream is ’s werelds eerste mobiele WiFi-hotspot waarmee reizigers altijd en overal een veilige internetverbinding kunnen hebben in meer dan 100 landen. We.Stream ziet eruit als een smartphone, heeft een accu die 15 uur mee gaat. Tevens heeft het device een USB aansluiting waardoor het apparaat als Powerbank dienst kan doen.

Mensen die intercontinentaal reizen, betalen echt nog belachelijke hoge prijzen voor hun mobiele data. Bijvoorbeeld: 2 GB mobiele data in China kost ons Nederlanders al snel € 1000,- tot € 4000,-. Bedrijven en personen grijpen dan naar alternatieven, zoals openbaar WiFi, maar dit is zeer onveilig. En om in elk land op zoek te gaan naar prepaid simmetjes is ook vaak te omslachtig.

Het unieke aan We.Stream is niet de MiFi-hotspot, maar de Cloud SIM, waarmee in al die landen buiten de EU betaalbaar mobiel internet beschikbaar is. De Cloud SIM is op afstand herprogrammeerbaar en maakt het wisselen van provider mogelijk zonder dat je hoeft te wisselen van simkaart. De Cloud SIM maakt binnen alle landen gebruik van meerdere mobiele netwerken en zoekt proactief naar het best beschikbare netwerk. Hierdoor kunnen er snelheden bereikt worden van 150Mbps. Bovendien is We.Stream voorzien van een ingebouwde security oplossing, waardoor de gebruikers overal ter wereld veilig kunnen internetten. De combinatie van de Cloud SIM, ingebouwde VPN, de hardware en de betaalbare internetbundels maakt deze propositie uniek.

Wat is VPN?

VPN staat voor virtual private network, of in goed Nederlands “virtueel privénetwerk”. Als VPN-gebruiker heb je een versleutelde verbinding met een VPN-server. Dit houdt in dat alleen jouw apparaat en de VPN-server het dataverkeer tussen beide kan lezen. Voor een hacker die erin slaagt om deze datastroom te onderscheppen, is deze data dus volledig onleesbaar. Aldus kan je veilig en onbezorgd gebruikmaken van een openbaar WiFi-netwerk.

Met de We.Stream kan je twee soorten VPN verbindingen opzetten. Met de Cloud VPN maak je een beveiligde verbinding tussen de We.Stream WiFi-hotspot en de We.Stream server en gaat vanuit daar het internet op. Met de P2P VPN maak je een beveiligde verbinding tussen de We.Stream WiFi-hotspot en het bedrijfsnetwerk, zonder tussenkomst van een Hosting Provider, dus direct tussen twee apparaten.

“Met We.Stream hebben reizigers altijd een eigen veilige en betaalbare WiFi-hotspot tot hun beschikking.”

De aankoopprijs van het apparaat is € 149,- (exclusief btw), een databundel van 2 GB is inbegrepen. Omdat er samengewerkt wordt met een aantal netwerkpartners en leveranciers, kan er mobiele data geleverd worden in meer dan 100 landen. Voor het eenmalige bedrag van € 249,- biedt We.Stream zelfs een jaar lang wereldwijd onbeperkt internet aan. Naast de geïntegreerde Cloud SIM, waardoor onbeperkt internet mogelijk is, heeft het apparaat ook ruimte voor twee fysieke simkaarten. Hierdoor kan de klant, indien gewenst, gebruik maken van eigen lokale simkaarten.

Key points:
• Ingebouwde Security oplossing
• Wereldwijd de beste mobiele datasnelheden
• Powerbank
• SIM-slots

Prins Constatijn ontvangt eerste exemplaar We.Stream uit handen van Robert Pronk van We.Stream

Over ons

Frontier Computer Corp is een toonaangevende value-added distributeur in SD-WAN-oplossingen in Europa en de VS. Bent u op zoek naar de beveiligde mobiele WiFi-hotspot van We.Stream voor uw organisatie? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 24-3660012 of per e-mail info@frontierbv.com.

Frontier Computer Corp BV
Kerkenbos 10103
6546 BJ Nijmegen
The Netherlands

Populair