ESYLUX Nederland BV winnaar 2015 in Gebouwautomatiseringsbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160119 -- ESYLUX Nederland BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Gebouwautomatiseringsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘ESYLUX Nederland BV wordt alom gezien als een van de leidende bedrijven op het gebied van sensor- en sturingstechniek en verlichtingssystemen en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Optimalisering en vereenvoudiging zijn de drijfveren van ESYLUX Nederland BV bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van haar elektrotechnische producten voor meer energie-efficiëntie en veiligheid in industriële, commerciële en particuliere gebouwen. Denk aan sensortechnologie en sturingstechnologie gericht op (persoonlijke) verlichting, temperatuurregeling, vochtigheidsregeling en luchtkwaliteitsregeling. ESYLUX telt inmiddels 13 dochterondernemingen op vijf continenten. Haar ambitie is om in alle markten waarin zij actief is, een nummer 1-positie te verwerven en te behouden. In Nederland isESYLUX actief met een eigen verkoopvestiging sinds 2007. Van hieruit bedient zij de markt met zaken als sales, technische ondersteuning en projectsupport.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in ESYLUX Nederland BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij ESYLUX Nederland BV, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’ 

Alomvattend productgamma

De jury prijst met name het alomvattende productgamma, dat voor elke vraag een oplossing biedt. ‘Twee bijzondere ESYLUX-producten verdienen het om apart benoemd te worden, waarmee ook het hoogtechnologisch vermogen van ESYLUX wordt benadrukt. Allereerst de ATMO-sensor, de eerste sensor ter wereld die geur kan detecteren en zo kan zorgen voor een comfortabel, fris en gezond klimaat op het werk en thuis. De tweede oplossing, Symbilogic Technology, meet en regelt in een verlichtingssysteem de behoefte aan licht, de biologische lichtwerking en de constante lichtregeling. Hiermee verenigt het de aspecten duurzaamheid, menselijk bioritme en de milieu-invloeden. Deze technologie – en de hieruit ontwikkelde lichttoepassingen en armaturen – is uniek in de wereld’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

ESYLUX heeft alle kenmerken van een Duits familiebedrijf: innovatief, state-of-the-art producten van topkwaliteit, toekomst- en continuïteitsgericht en een sterke focus op de medewerkers en de klant.

Door al haar producten in eigen beheer te vervaardigen, kan ESYLUX de hoogste kwaliteit behalen en garanderen. Maar ook kennisoverdracht en kennisdelen is voorESYLUX belangrijk. De ESYLUX Academy is een belangrijk instrument voor kennisoverdracht en training. Vele honderden installateurs worden hier getraind en wegwijs gemaakt met de oplossingen van ESYLUX.

Meer informatie: https://www.esylux.com/nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' ESYLUX Nederland BV winnaar 2015 in Gebouwautomatiseringsbranche '
Lees ook