i-Kozijn winnaar 2016 in Kunststofkozijnen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160531 -- i-Kozijn is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Kunststofkozijnenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘i-Kozijn weet zijn uitgebreide kennis van kunststofkozijnen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een enthousiaste onderneming die mikt op groei.’

i-Kozijn (officiële naam: Nos3 BV) is leverancier voor kunststof kozijnen en glas voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Doordat al zijn kozijnen, deuren en schuifpuien machinaal en computergestuurd worden geproduceerd, biedt het bedrijf altijd hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Producten bovendien die standaard voorzien zijn van het KOMO-keurmerk. Bestelde goederen kunnen op locatie worden geleverd en desgewenst gemonteerd. De onderneming heeft eigen montageteams die te werk gaan volgens de normen van het SKG-politiekeurmerk en de NEN-normeringen uit het geldende bouwbesluit. i-Kozijn (2011) is gevestigd in Amersfoort en telt 8 fte’s.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in i-Kozijn een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij i-Kozijn, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Topproducten

i-Kozijn werkt met een vaste toeleverancier, namelijk het meer dan honderd jaar oude Duitse bedrijf Wigger Fenster und Fasaden GmbH. Deze fabrikant levert topproducten op het gebied van kozijnen, deuren en puien, en geeft tien jaar garantie op constructie en materiaal. De hechte samenwerking tussen beide heeft geleid tot een preferred positie van iKozijn en gesproken wordt over een exclusief dealerschap. ‘i-Kozijn levert en plaatst voor zijn opdrachtgevers, en alles wordt door zijn eigen specialist vooraf ingemeten. Alle maten zijn mogelijk en door de goede voorbereiding is de uiteindelijke plaatsing altijd probleemloos. Groot voordeel is ook dat de kosten exact vooraf te berekenen zijn en de klant precies weet wat hem of haar te wachten staat’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Sinds 2014 is de onderneming bezig haar omzet succesvol te vergroten en heeft zij ook diverse extra’s aan haar producten toegevoegd. Raamdecoratie is hierbij het sleutelwoord. Denk aan systemen voor blindering, horren en inwendige blinds, handbediend of automatisch.

‘Goede kwaliteit producten, uitstekende service gedurende het hele traject en een zeer aantrekkelijke prijsstelling, daar scoort i-Kozijn mee. Uiteraard voldoen zijn producten aan de strengste normeringen en zijn ze allemaal gekeurd en gecertificeerd. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.i-kozijn.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. B. Nosratifard Telefoon: 06-54616111 -  E-mail: info@i-kozijn.nl


Deel: ' i-Kozijn winnaar 2016 in Kunststofkozijnen '
Lees ook