HVAC Nederland winnaar 2015 in Ventilatiesystemenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151218 -- HVAC Nederland is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Ventilatiesystemenbranche. De organisatie heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘HVAC Nederland heeft voor ieder koel- en ventilatieprobleem een oplossing. Zij weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

HVAC Nederland (opgericht in 1999) is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van koel-, regel- en warmtetechnische oplossingen. Zij onderscheidt zich door haar brede assortiment en haar grote vakkennis op het gebied van HVAC (Heating, Ventilation, Airconditioning en Cooling). De onderneming staat bekend om haar hoogwaardige apparatuur en de technische ondersteuning die ze daarbij – wereldwijd – levert. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij HVAC Nederland hoog in het vaandel. Zij is zeer actief met het reduceren van haar carbon footprint en heeft dan ook niveau 3 in de CO2-prestatieladder behaald.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HVAC Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij HVAC Nederland, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Innovatieve technieken en producten
Het bedrijf is volgens de jury vooral onderscheidend in ventilatiesystemen, nog preciezer op het gebied van luchtgordijnen, waar HVAC Nederland uiterst innovatieve, uitgekiende technieken en producten heeft ontwikkeld  die zeer goed ontvangen zijn. Het gaat hierbij om de SilentAir (8% stiller dan een conventioneel luchtgordijn), de VisionAir (een verticaal systeem, zeer slank vormgegeven), de ClimaAir (voor de afscheiding tussen binnen- en buitenlucht, bijvoorbeeld bij de ingang van winkels) en de TrapezAir, een eveneens zeer slank systeem dat vele toepassingsmogelijkheden kent. Ook de DX-techniek verdient vermelding, dit gordijn maakt het mogelijk tegelijkertijd te verwarmen en te koelen.

‘HVAC Nederland heeft een dusdanig breed assortiment samengesteld, dat zij voor werkelijk iedere denkbare situatie een geschikte oplossing kan bieden’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Daarnaast beschikt zij over uitstekende vakkennis op het gebied van ventilatie en een minstens zo grote klant- en servicegerichtheid. Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als NS, De Bijenkorf, Wehkamp, Carré en Douwe Egberts naar volle tevredenheid gebruik van de luchtgordijnen van HVAC.’

Meer informatie: https://www.hvac.nl/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' HVAC Nederland winnaar 2015 in Ventilatiesystemenbranche '
Lees ook