Bouwbedrijf Stokkers BV winnaar 2016 in Allround-aannemingsbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160222 -- Bouwbedrijf Stokkers BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Allround-aannemingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Bouwbedrijf Stokkers BV heeft een enorme ervaring in bouw en renovatie en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Al 100 jaar een naam als aannemer in Boekelo of Enschede, maar ook ver buiten de regio. Naast nieuwbouw en utiliteitsbouw, is Bouwbedrijf Stokkers sterk in verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Bij uitstek de bouwactiviteiten waar haar vakmanschap, ervaring, kennis en kunde bijdragen aan een succesvol bouwproject. Stokkers is in staat deze deskundigheid in een bouwteam in te brengen, de projectdoelstellingen nauwgezet te bewaken en zo nodig met alternatieve voorstellen te komen. Bouwbedrijf Stokkers is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bouwbedrijf Stokkers BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Stokkers, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Denken in oplossingen

De jury prijst met name het vermogen om vooral in oplossingen te denken. Bouwbedrijf Stokkers staat voor maatwerk. Men is zeer allround en van alle markten thuis. ‘De onderneming onderscheidt zich door haar brede en langjarige ervaring en vakmanschap, die haar in staat stellen om voor elk probleem een passende oplossing te bedenken. Haar grote mate van klantgerichtheid wordt daarbij zeer gewaardeerd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Stokkers' vooruitstrevende instelling heeft onder meer geleid tot een specialisatie in levensloopbestendig wonen. Met behulp van een uitgebreide checklist kan van elke woning in kaart worden gebracht welke maatregelen mogelijk zijn om deze levensloopbestendig te maken. Stokkers werkt hiervoor samen met alle partners in de keten, waaronder met architecten op het vraagstuk van ontwerpen. ‘Grote aandacht voor de medewerkers is in dit familiebedrijf een vanzelfsprekendheid’, aldus de Nominatiecommissie. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Bouwbedrijf Stokkers BV uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor. Technologisch en qua ontwikkeling loopt zij voorop. Een mooi bedrijf dat absoluut een award waard is!’

Meer informatie: www.stokkers.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Bouwbedrijf Stokkers BV winnaar 2016 in Allround-aannemingsbranche '
Lees ook