Mercuur Bouw winnaar 2015 Woningrenovatiebranche


Mercuur Bouw bij De Succesfactor: zondag 9 augustus 2015 om 12:55 uur

Edam, 20150807 -- De Woningrenovatiebranche: het is een branche die zijn pieken maar ook zeker zijn dalen heeft gekend. Maar hoe staat het er nu eigenlijk voor? En wat is duurzaam ondernemen behalve dan een item dat steeds meer gestimuleerd wordt door de overheid? Zondag komt Mercuur Bouw in de uitzending van De Succesfactor op RTL7 als winnaar/vertegenwoordiger van de Woningrenovatiebranche, genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Oordeel Nominatiecommissie:

De Nominatiecommissie ziet in Mercuur Bouw een stabiele, vooruitstrevende onderneming die de afgelopen jaren veel succes heeft weten te boeken binnen de markt. De nominatiecommissie ziet in Mercuur Bouw een duurzame bouwpartner en renovatiespecialist.

De klant- en service­gerichte aanpak en het vakmanschap van Mercuur Bouw zijn dan ook aspecten die opvallen. Het feit dat zij opdrachten uitvoert voor diverse woningcorporaties en meer dan 250 Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoedeigenaren, gemeenten, architecten, bedrijven en particulieren beaamt dit. Als hoofdaannemer voeren zij projecten stipt volgens afspraak uit, waarbij ze maximale zorg besteden aan (bewoners)communicatie, duurzaamheid en efficiënte werkstromen. Ook hun specialisme in onderdelen als (elektra) installatiewerk valt op. Dat het bedrijf vakmanschap levert is duidelijk want niet voor niets is Mercuur Bouw een soort ‘preferred supplier’ van grote corporaties als Ymere en Eigen Haard. Dit word je alleen als je telkenmale betrouwbare kwaliteit weet te leveren en je jezelf duidelijk als vakkundige partner voor je opdrachtgevers weet op te stellen

Het bedrijf laat de laatste jaren zien dat het financieel zeer gezond is, wat wordt bevestigd door het feit dat men recentelijk de Financieel Gezond Award van de firma Graydon heeft ontvangen. Mede hierdoor is Mercuur Bouw uitgeroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Woningrenovatiebranche en komt zij ook in aanmerking voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Over de Nationale Business Succes Award

Sinds 2011 nomineert de Nationale Business Succes Award op basis van strenge selectiecriteria jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een onafhankelijke vakjury rijkt vervolgens eens per jaar de Succes Awards uit aan de genomineerde bedrijven die volgens haar een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.


Deel: ' Mercuur Bouw winnaar 2015 Woningrenovatiebranche '
Lees ook