Positief signaal uit de bouwsector


HOUTEN, 20150723 -- De afgelopen jaren was niet makkelijk voor veel bedrijven in deze sector. Toch is er ook goed nieuws te vertellen want het bekende Bouwbedrijf van Rijn te Houten behaalde onlangs het felbegeerde ISO 9001 certificaat.

[beschrijving]
Fotobijschrift: Een trotse John van Rijn, rechts, (Directeur Bouwbedrijf van Rijn), neemt het ISO 9001 certificaat in ontvangst van Rob van der Poel (Directeur Oud Arlesteyn), links.

Bouwbedrijf van Rijn is een betrouwbare aannemer en heeft haar kwaliteitsmanagementsysteem laten certificeren volgens de ISO 9001 norm. Klanten, leveranciers en overige betrokkenen kunnen zodoende nog meer vertrouwen hebben in een hoogwaardige service en de wil om continue te verbeteren.

John van Rijn ligt toe: 

“ Ons familiebedrijf is een allround aannemersbedrijf dat al dertig jaar betrokkenheid toont en altijd kwaliteit aflevert. Wij zijn ervaren en vakkundig op vele terreinen in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Om aan te tonen dat we de vraag van de klant altijd serieus nemen en om het vertrouwen nog meer te geven aan opdrachtgevers hebben we besloten om naast het reeds behaalde VCA certificaat voor veiligheid ons nu ook te laten certificeren voor kwaliteit, in onze ogen eigenlijk goed ondernemerschap. 

De praktische benadering van Oud Arlesteyn en de jarenlange ervaring van de adviseur Rob van der Poel alsmede de prettige manier van auditen van C+ certificering zijn ons goed bevallen. Een onafhankelijke erkenning dat we met ons bedrijf en al haar medewerkers goed op weg zijn!“

Oud Arlesteyn uit Oudewater heeft de gehele begeleiding verzorgd van het opstellen van de werkprotocollen en bedrijfsprocessen tot de implementatie van het handboek en begeleiding bij de certificatie.


Deel: ' Positief signaal uit bouwsector ISO 9001 voor Bouwbedrijf van Rijn '
Lees ook