Kreuknietbouw.nl winnaar 2015 in Klusbedrijvenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151116 -- Kreuknietbouw.nl is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Klusbedrijvenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Kreuknietbouw.nl geldt – zeker regionaal – als een van de leidende bedrijven in haar branche en weet haar grote vakkennis en klant- en servicegerichte aanpak uitstekend te combineren, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Kreuknietbouw.nl (officiële naam: jARTEc) is een samenwerkingsverband van professionele zzp’ers die verstand hebben van hun vak. Zij onderscheidt zich door haar inspanningen om ‘het nieuwe werken’ in de bouwsector vorm te geven. In plaats van alleen te werken – van klus naar klus, met alle hiaten daartussen – treden de deelnemers als collectief naar buiten en kunnen zij ook grote(re) opdrachten aan. Kreuknietbouw.nl (2014) is gevestigd in Zwijndrecht en opereert vooral regionaal.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Kreuknietbouw.nl een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Kreuknietbouw.nl, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten. Deze klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken en hun zo goed mogelijk van dienst te zijn op een breed klusgebied.’

Vakmensen bundelen
De jury prijst met name haar duidelijke visie en missie, namelijk zzp’ers die echte vakmensen zijn op hun specifieke gebied, bundelen in een hechte samenwerking gericht op continuïteit en ontwikkeling. Uitgangspunt is dat Kreukniet uiteindelijk voldoende ‘massa’ in het collectief wil bouwen om zowel kleine als grote(re) opdrachten van begin tot eind te kunnen uitvoeren. De kracht van Kreukniet is dat de samenwerking niet alleen contractueel onderling geregeld wordt, maar ook en vooral dat het collectief naar buiten treedt als een geheel van specialisten onder één paraplu: de (Ver)Bouwgroep. ‘Voor de aangesloten zzp’ers werkt deze samenwerking altijd kosteneffectief. Bovendien doen zij hun voordeel met de professionele uitstraling die het exclusief partnerschap van de (Ver)Bouwgroep oplevert. Het nieuwe werken in de bouw krijgt op deze wijze echt gestalte, zowel richting de zzp’er als naar de markt, waar het collectief als betrouwbaar en deskundig bekendstaat’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De formule is volgens oprichter Jochem Kreukniet makkelijk landelijk uit te rollen. Samenwerkingsverbanden, ontstaan op grond van strenge selectie en vertrouwen, kunnen lokaal worden ontwikkeld volgens het model van de (Ver)Bouwgroep. ‘Kreukniet is een gedreven ondernemer met een helder beeld voor ogen en geloof in eigen succes. Een start-up met toekomst!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.kreuknietbouw.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

 De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Kreuknietbouw.nl winnaar 2015 in Klusbedrijvenbranche '
Lees ook