UBO Engineering BV winnaar 2015 in betonconstructies


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150911 -- UBO Engineering BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de beton-constructietechniek. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een gedegen reputatie. ‘UBO Engineering is een begrip in de betonindustrie en onderscheidt zich door haar grote vakkennis, haar brede assortiment van kwaliteitsproducten en haar uitstekende service.’

In haar ruim 75-jarig bestaan is UBO Engineering BV uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van machines en installaties voor de betonindustrie. Met een eigen engineeringafdeling, een gevarieerd en compleet leveringsprogramma en eigen productiefaciliteiten, worden flexibele klantspecifieke oplossingen geboden voor productietechnische en logistieke uitdagingen in betonwaren-, betonelementen- en betonmortelfabrieken. Daarnaast biedt UBO Engineering een uitgebreid pakket aan machines en installaties voor de betonstaalverwerkende industrie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in UBO Engineering BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die tot de top in haar branche behoort.

Totaalleverancier
De jury prijst met name de controle die zij over het volledige verloop van een project heeft, waarmee UBO Engineering haar hoge kwaliteitsstandaard tegen marktconforme prijzen kan handhaven. ‘Vanwege het feit dat UBO over een eigen engineeringafdeling beschikt en de volledige projectbegeleiding in eigen hand houdt, is zij een totaalleverancier die haar klanten zoveel mogelijk ontzorgt bij de realisatie van hun plannen, die variëren van eenvoudige machines tot complete fabrieken. Naast de mechanische apparatuur is er steeds meer sprake van elektronische apparatuur om  alle processen aan te sturen. Ook hiervoor kan de klant bij UBO terecht, temeer omdat UBO altijd bij is met de laatste technische en elektronische ontwikkelingen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Innovatie is het sleutelwoord bij UBO, want zij is continu bezig om haar producten en diensten verder te verbeteren en zodoende optimaal in te spelen op de wensen van de klant. ‘Zij profileert zich als een vakkundige, betrouwbare partner, die meedenkt met haar klanten en gaat voor de beste technische oplossingen in combinatie met een optimale service’, aldus de Nominatiecommissie. 

Meer informatie: https://www.ubo.nl/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur


Deel: ' UBO Engineering BV winnaar 2015 in betonconstructies '
Lees ook