Verhoeven Tools & Safety BV winnaar 2015 in Bouwmaterialen-branche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150903 -- Verhoeven Tools & Safety BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Bouwmaterialenbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van bouwgereedschappen, met een zeer sterke positionering. ‘Verhoeven biedt gereedschap van hoge kwaliteit en heeft hierin een uitstekende reputatie opgebouwd.’

Verhoeven Tools & Safety is al meer dan 35 jaar fabrikant en importeur van handgereedschap voor de professionele vakman zoals de stukadoor, droogbouwer, tegelzetter, metselaar, voeger, schilder en vloerlegger. Daarnaast biedt zij een ruim assortiment in bouwbrede artikelen, werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM.

Naast een breed assortiment van handgereedschap heeft zij ook een eigen hoogwaardige productlijn ontwikkeld (Super Prof), die in diverse fabrieken naar precieze specificaties wordt geproduceerd. Innovatie is het sleutelwoord bij Verhoeven, want zij is continu bezig om – door frequent contact met eindgebruikers – haar producten steeds verder te verbeteren.

De Nominatiecommissie ziet in de Verhoeven Tools & Safety BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen.

Hoge productkwaliteit
De jury prijst met name de hoge productkwaliteit en het feit dat deze door de markt wordt herkend. ‘Super Prof is bepaald niet het goedkoopste, maar wel kwalitatief het beste gereedschap tegen een faire prijs. Verhoeven ontwikkelt topkwaliteit op basis van kennis van de professionele gebruikers, dit in combinatie met het gebruik van alle moderne managementtools. Een kwestie van goed op je eigen processen letten en vooral goed naar de klant kijken en luisteren’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Succes wordt ook gedragen door goed met ketenpartners samen te werken en samen te ontwikkelen. Zo onderhoudt Verhoeven nauwe banden met TNO, opleiders, vakverenigingen en Arbodiensten. Dit leidt onder andere tot productvernieuwing en betere ergonomische eigenschappen, waardoor het ziekteverzuim op de bouw daalt. Verhoeven wil daarnaast een echte partner zijn. Zij investeert daadwerkelijk in machine-equipment in China, en bouwt daarmee langjarige relaties op met Chinese bedrijven. Ook sponsort zij goede doelen, zoals de Stichting Gered Gereedschap, diverse bouwprojecten in Afrika en beroepsevenementen als de Skill Masters en de Metsel- en Voegwedstrijden.

Meer informatie: https://www.verhoeventoolssafety.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Verhoeven Tools & Safety BV winnaar 2015 in Bouwmaterialen-branche '
Lees ook