Makkelijk en efficint werken met nieuwe Beamix Comfort mortel


EINDHOVEN, 20101001 -- Saint-Gobain Weber Beamix B.V. investeert continu in productontwikkeling met als meest recente resultaat de Beamix Comfort metselmortel. Deze mortel bestaat uit een uitgekiende range van grond- en hulpstoffen die het werk makkelijker, aangenamer en efficinter maken.

Kracht en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Beamix beton- en mortelproducten. Maar de nieuwe samenstelling van de Comfort mortel voegt daar een aantal belangrijke kenmerken aan toe. Arbeidsomstandigheden, zoals lagere belasting, en een efficintere manier van werken worden steeds belangrijker. Dat vraagt om minder gewicht en minder inspanning bij de verwerking. Precies op die eigenschappen is de Comfort mortel ontwikkeld.

Minder gewicht betekent minder fysieke belasting, gemakkelijker tillen en dus prettiger werken voor de gebruiker. Daarnaast is de mortel gemakkelijker en sneller te mengen waardoor er meer tijd is om te metselen. Maar de nieuwe Comfort mortel heeft ook een grotere uitlevering per kilogram. Dit betekent minder transport en minder afval maar ook meer m metselen per kg.

Metselmortel 320 Comfort
De eerste mortel die in het nieuwe concept gentroduceerd wordt is de Beamix Metselmortel 320 Comfort. Deze metselmortel is zeer geschikt voor het metselen van sterk zuigende stenen zoals bakstenen en poriso. Daarnaast is de Metselmortel 320 Comfort ook geschikt voor kalkzandstenen van Nederlandse herkomst met toepassingsgebied binnenmetselwerk en metselwerk vanaf fundering tot maaiveld.

Beamix Metselmortel 320 Comfort is 25% lichter dan traditionele metselmortel en zorgt voor minder lichamelijke belasting, lichtere verwerking en is gemakkelijk op te steken. Tevens is er 30% meer uitlevering wat meer m per kg betekent. Beamix Metselmortel 320 Comfort is zowel verkrijgbaar in zakgoed als in bulk silo. In bulk verkrijgbaar in 6 antismet kleuren (wit, geel, oranje, rood, bruin, antraciet).

Nieuwe website
Speciaal ter introductie van het Comfort concept is de nieuwe website www.weber-beamixcomfort.nl gelanceerd. Hierop is alle informatie over het concept en de betreffende producten te vinden.

Over Saint-Gobain Weber Beamix B.V.
Saint-Gobain Weber Beamix B.V., onderdeel van Saint-Gobain Weber, ontwikkelt, produceert en levert premix mortelproducten en verwerkingssystemen voor de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Naast de bekende geelgroene bulksilo's op de bouwplaatsen levert Saint-Gobain Weber Beamix B.V. producten onder de merken Weber, Beamix en Metzger in verpakte vorm via de bouwmaterialenhandel en onder het merk Beamix in de "Doe het Zelf''. Saint-Gobain Weber Beamix B.V. heeft vestigingen in Eindhoven (HK), Amsterdam en Rotterdam.

Maxit Nederland B.V.


Deel: ' Makkelijk en efficint werken met nieuwe Beamix Comfort mortel '
Lees ook