Bouwbakkie: Dertigduizend containers and still counting


IJmuiden, 20121003 -- Bouwbakkie, gevestigd in Heerhugowaard, levert dagelijks afvalcontainers door heel Nederland voor een aantrekkelijke prijs. Afgelopen week is de 30.000ste afvalcontainer van Bouwbakkie geleverd. Een respectabel aantal voor een onderneming die drie jaar geleden het levenslicht zag. De afvalcontainers van Bouwbakkie worden zonder uitzondering binnen één dag geleverd. Altijd zonder borg. Deze werkwijze en de toegankelijkheid van Bouwbakkie resulteren in vertrouwen bij de klant en zorgen hiermee voor het succes van de ondernemer in afvalcontainers.

Van nul tot tienduizenden afvalcontainers verhuren

Het succes van Bouwbakkie is niet zomaar komen aanwaaien. Gedegen ondernemerschap, maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrouwbaar partnerschap zorgen voor gemak en zekerheid voor de klant. En Bouwbakkie zit niet stil. Recent is de speciale mobiele website voor tablet en smartphone gelanceerd, zodat iedere klant kan rekenen op optimaal bestelgemak. Procedures worden continu verbeterd waardoor de klant op zeer korte termijn kan rekenen op een nog betere inschatting van aflever- en ophaalmomenten. Bouwbakkie, daar gaan we nog veel van horen!

Winnaar

Op 2 oktober 2012 leverde Bouwbakkie haar 30.000ste afvalcontainer. De container werd compleet met strik én bloemen voor de afnemer geleverd. Naast het prachtige boeket werd mevrouw Siobhan Ubink uit IJmuiden verrast met een cheque ter waarde van € 300,-, de nieuwste iPad van Apple en kosteloosstelling voor de geleverde container. Deze mijlpaal mag gevierd worden!

M Zwiers
Deel: ' Bouwbakkie Dertigduizend containers and still counting '
Lees ook