Busker Hei en Waterwerken winnaar 2015 in Funderingstechniekbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151127 -- Busker Hei en Waterwerken is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Funderingstechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Busker Hei en Waterwerken weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Familiebedrijf Busker Hei en Waterwerken (officiële naam: Bagger- en Overslagbedrijf M.G. Busker BV) is al meer dan 70 jaar actief binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw. In haar langjarige geschiedenis is de onderneming slagvaardig in heiwerken, waarbij voornamelijk stalen damwand wordt aangebracht, verhuurd en verwijderd. Busker beschikt over diverse opslagplaatsen in Nederland met een uitgebreid materieelbestand. Mede hierdoor zijn haar hooggekwalificeerde vakmensen en geavanceerde apparatuur snel inzetbaar, en kan zij flexibel reageren op elke vraag uit de markt. Busker is actief in heel Nederland, België en Duitsland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Busker Hei en Waterwerken een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Busker, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Snelle directe levering

De jury prijst met name haar ruime kennis en ervaring. Weten welke oplossingen noodzakelijk zijn in de specifieke situatie vereist meer dan een heimachine en wat damwanden. Busker is vooral sterk in het beschikbaar stellen en weer verwijderen van damwanden. De onderneming is hierin leidend in Nederland en voert een ruime voorraad damwanden en stempelconstructies . Dit maakt altijd snelle directe levering mogelijk. De branche is niet groot en alle partijen, groot en klein, kennen elkaar. Persoonlijk contact en het onderhouden van relaties is derhalve van levensbelang.

Busker kent alle waarden en voordelen van een familiebedrijf: langetermijngericht, een platte organisatie, een grote betrokkenheid en een sterk streven naar onafhankelijkheid. ‘De eigen identiteit behouden is voor de onderneming een groot goed. Innovatie speelt zich vooral af bij de leveranciers van materieel en materiaal. Het hiermee omgaan en de voordelen uitdragen richting de opdrachtgever, is dan weer de kracht van Busker. Een leidende speler in de Hei- en Waterwerken. Absoluut de terechte branchewinnaar!’, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.buskerbv.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Busker Hei en Waterwerken winnaar 2015 in Funderingstechniekbranche '
Lees ook