Het beste alternatief voor houten gevelelementen


nu voorzien KOMO-attest mét productcertificaat

Gorinchem, 20140527 -- In de bouw gaat er helaas veel geld en tijd verloren met de onderlinge afstemming tussen verschillende bouwpartners. Aluminium gevelspecialist De Groot & Visser B.V. uit Gorinchem heeft hier genoeg van. Onlangs hebben zij hun assortiment uitgebreid, om totaalleverancier te worden voor de complete gevel. De juiste stap hierin was de recente overname van Norwin, leverancier en engineer van houten sandwich (SIPS-)gevelelementen. Deze elementen blijken het perfecte alternatief voor de traditionele houten gevelelementen.

Product
SIPS-elementen is een sandwichconstructie: een isolerende kern van geëxpandeerd polystyreen (EPS), dat aan beide zijden voorzien is van watervaste plaat P5-kwaliteit. Dat maakt de panelen bijzonder licht, zeer isolerend en buitengewoon sterk. De SIPS-elementen van Norwin ontvingen onlangs het KOMO-attest met productcertificaat. Klanten krijgen voortaan dus het beste alternatief voor houten gevelelementen met gegarandeerde kwaliteit.

Unieke voordelen
De combinatie van licht en sterk brengt grote bouwhoogtes en ruime overspanningen binnen bereik. De elementen worden geleverd als complete prefab-elementen, waardoor er zeer snel en efficiënt mee kan worden gebouwd. Het hoge bouwtempo wordt bovendien bevorderd door het lage gewicht. Dit maakt dat de elementen eenvoudig te hanteren zijn.

Duurzaam
De SIPS-elementen worden geleverd onder FSC®-keurmerk. Dankzij een bijzonder hoge Rc-waarde (tot 7.0 m2K/W bij een dikte van 250mm), dragen zij bij aan een laag energieverbruik. Bovendien worden de elementen op zeer duurzame wijze geproduceerd. Alle gebruikte materialen zijn volledig recyclebaar.

Wind- en waterdicht in één hand
De SIPS-elementen worden geleverd door Norwin, onderdeel van De Groot & Visser B.V.

Dit Gorinchemse bedrijf is gespecialiseerd in aluminium gevels. Mede dankzij deze elementen heeft De Groot & Visser alles in huis voor de realisatie van een complete gebouwschil: wind- en waterdicht én hun expertise op het gebied van aluminium gevels gaan hand in hand.  

Voor verdere informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met De Groot & Visser via:
T. 0183 - 64 65 66. Meer informatie is te vinden op de website www.gv.nl. Hier kunt u tevens de brochure van de HR façade downloaden. http://www.degrootenvisser.nl/producten/complete-gevels/

Bekijk ook: http://www.youtube.com/watch?v=odXSgVOUSDM

Rudy Breddels

Noot voor redacties:

Deel: ' Het beste alternatief voor houten gevelelementen '
Lees ook