draaijer+partners winnaar 2015 bouwmanagementbranche


Scoort uitmuntend op klanttevredenheid

ROTTERDAM, 20151009 -- draaijer+partners BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de bouwmanagementbranche. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet draaijer+partners BV door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’ draaijer+partners BV heeft volgens de jury een oprechte drijfveer om de beste leefomgeving voor mensen te realiseren.

draaijer+partners BV staat  al sinds 1995 voor leefbaarheid. Bouwen gaat niet om stenen, maar om mensen in hun omgeving volgens het bedrijf.  Zij biedt een breed scala aan management en adviesdiensten en richt zich op de sectoren zakelijke dienstverlening, overheid, vastgoed, sport, cultuur, gezondheidszorg en onderwijs. draaijer+partners begeleidt klanten, vooral eigenaar-gebruikers van gebouwen bij de ontwikkeling van een pril idee tot planvorming, realisatie en exploitatie. Haar kracht is om klanten verder te ontwikkelen en daarmee hogere ambities na te streven, bijvoorbeeld een betere leefomgeving, duurzame materialen tegen lagere kosten. Innovatie is het sleutelwoord bij draaijer+partners, want zij is continu bezig haar diensten verder te verbeteren en daarmee daagt ze de leveranciers in de bouwwereld steeds verder uit. Daarvoor heeft het bedrijf eind 2014 een inspirerend online magazine de nieuwe draai gelanceerd.  

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in draaijer+partners BV een betrouwbare en flexibele partner, die meedenkt met haar klanten om de beste bouwresultaten te bewerkstelligen en die probeert om haar klanten optimaal te adviseren en zoveel mogelijk te ontzorgen. ‘Veel van wat draaijer+partners doet is puur maatwerk en dan komt het vooral op de vakkundigheid van het personeel aan, in combinatie met een gedegen voorbereiding.’

Veel specialistische kennis
De jury prijst met name de hoge kwaliteit en het brede assortiment van haar diensten. Niet voor niets is draaijer+partners ingeschakeld voor de begeleiding van spraakmakende (ver)bouwprojecten als het Stadskantoor Utrecht, Dierenpark Emmen en het gemeentehuis Hardenberg. ‘Om vandaag de dag een bouwproject te realiseren, heb je veel specialistische kennis nodig. Of het nu gaat om ontwerp, bouw, financiering of onderhoud, om bedrijfsverhuizingen of werkplekinrichtingen – er gelden heel veel regels, waar de meeste bedrijven geen weet van hebben. draaijer+partners beschikt over alle nodige kennis op deze gebieden en borgt dat het project conform planning en binnen budget wordt geregisseerd en gerealiseerd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

draaijer+partners wordt algemeen als een van de leidende bedrijven in de branche gezien en weet haar grote kennis van bouwmanagement uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Voor draaijer+partners is de oprechte drijfveer om de beste leefomgeving voor mensen te realiseren. Dit is zichtbaar door de betrokkenheid van de mensen van draaijer+partners bij hun klanten. Alleen hierdoor krijg je echte waardevolle informatie die voor zowel leverancier als klant toegevoegde waarde oplevert, aldus de Nominatiecommissie. ‘Het streven om zo duurzaam mogelijk waarde te creëren is verankerd in het DNA van draaijer+partners, zowel in de ontwerp-, realisatie- als exploitatiefase.’

Meer informatie: https://www.draaijerpartners.nl/   en www.denieuwedraai.nl

Twitter @draaijerpartner @denieuwedraai

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' draaijer+partners winnaar 2015 bouwmanagementbranche '
Lees ook