COR NAB BV winnaar 2016 in Waterwerkenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160222 -- COR NAB BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Waterwerkenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘COR NAB heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van waterwerken en weet dit uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

In de ruim 30 jaar van haar bestaan is COR NAB uitgegroeid van een vooral lokale (onder)aannemer in de waterbouw tot full-service aanbieder van complete werken – design & construct – in de waterbouw. De onderneming biedt een breed scala aan waterwerken als damwanden, beschoeiingen, bruggen, herstel kademuren, steigers en remmingswerken en heeft vele mooie projecten op haar naam staan. COR NAB beschikt over een uitgebreid en professioneel assortiment aan (varend) materieel, in de vorm van diverse pontons en werkschepen, waarmee elke klus tot een goed einde kan worden gebracht. Ook het werkgebied heeft een enorme groei doorgemaakt, steeds meer opdrachtgevers – overheidsinstanties, bouwbedrijven, ingenieurs- en waterschappen, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en particulieren – weten het bedrijf te vinden.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in COR NAB een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij COR NAB, want zij is continu doende haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Hoog kwaliteitsniveau
In alle jaren heeft de onderneming vastgehouden aan enkele principes: alleen werken met eigen mensen, altijd waarmaken wat je belooft, eerlijkheid in de advisering, communicatief blijven met de opdrachtgevers en alleen hoogwaardige materialen gebruiken. COR NAB is niet de goedkoopste, maar streeft altijd naar een hoog kwaliteitsniveau met een daarbij passende uitstraling. Dat deze werkwijze zijn vruchten heeft afgeworpen blijkt vooral uit de sterke positie die is opgebouwd en de overmaat aan mond-tot-mondreclame. ‘Veel opdrachtgevers kloppen bij de firma aan omdat ze gehoord hebben van de naam’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘COR NAB is uitgegroeid tot een begrip in de markt in de provincie Utrecht, Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en ver daarbuiten.

Opdrachtgevers zijn overheden/waterschappen, commerciële bedrijven zoals jachthavens, grote aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Voor de officiële kwaliteits- en zekerheids-borging wordt waar nodig samengewerkt met bevoegde certificerende instanties om de berekeningen te laten keuren.

‘COR NAB is een gerenommeerd bedrijf dat in betrekkelijk korte tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van waterwerken. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van COR NAB een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.cornab.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' COR NAB BV winnaar 2016 in Waterwerkenbranche '
Lees ook