Landelijk SMS nummer voor dierenambulances


ROTTERDAM, 20081126 -- Het landelijk SMS nummer voor dierenambulances is operationeel. Supersnel een gift overmaken? Nu is het mogelijk: SMS de tekst "dier" naar 2211. Dit is een nieuwe actie om dierenambulances in Nederland te ondersteunen.

De Europese Federatie Dierenambulances heeft dit mogelijk gemaakt om malafide organisaties en organisaties die onder het mom van een goed doel geld inzamelen. Wat vervolgens nooit bij de dierenambulances terecht komt.

Dierenambulances in den lande krijgen het steeds moeilijker om te overleven in het euro tijdperk, en zij hebben altijd al een vaste kostenpost, met de aankoop van materialen, voertuigen, etc. of om cursussen te geven aan medewerkers om de professionaliteit van het dierenambulancewerk te waarborgen.

Ook vrijwilligerswerk kost geld, en dat vergeet men wel eens. Het vinden van sponsors en of leden/donateurs wordt met het euro tijdperk ook steeds schaarser.

De Europese Federatie Dierenambulances ook wel EFD genoemd, is opgericht om daadwerkelijk de belangen te behartigen van alle onafhankelijke dierenambulances, en wil met deze actie de dierenambulances in Nederland ondersteunen.

Als sponsor van de dierenambulance weet de gever dat zijn gift ook daadwerkelijk goed en nuttig besteed wordt in de dierenambulance-wereld.

SMS: 'dier' naar 2211 en maak kans op leuke prijzen
Europese Federatie Dierenambulances
http://www.europesefederatie.nl


Deel: ' Landelijk SMS nummer voor dierenambulances '
Lees ook