Dogs etc. nu ook voor katten


Pal Kitty: makkelijk reinigen van de kat met een biologische formule

AMSTERDAM, 20080130 -- Dogs etc. introduceert een nieuw product van Juno's Garden: Pal Kitty Freshen-Up Foam, het eerste product in hun nieuwe kattenlijn. De Freshen-Up Foam is een van de eerste biologisch geteelde schuimproducten, ontwikkeld ten behoeve van de groeiende belangstelling voor biologische producten voor dieren.

Met een mengsel van kruidenextracten en Bach bloesemessences voor problemen met een droge gevoelige huid. De bloesemessences (Bach rescue remedie) en het katenkruid kalmeren de kat en beperken de stress die soms met het verzorgen van de vacht gepaard gaat.

Het product is ontwikkeld om gemakkelijk en voorzichtig de vacht te kunnen ontklitten en te reinigen en is vochtinbrengend. Ideaal voor dagelijks gebruik en maakt het eenvoudig om de kat iedere dag te kammen om gezondheidsbedreigend vuil en haar te verwijderen.

Pal Kitty Freshen-Up Foam heeft een katvriendelijke kattenkruid&calendula-geur, vrij van synthetische geuren en kleuren.
De formule bevat geen tea-tree of essentiele olie waarvoor katten overgevoelig kunnen zijn. Het biologisch geteelde mengsel bevat genezende kruiden als aloe vera, calendula, kamille, zoete amandel en witte thee.

Juno's Garden levert ook producten voor honden (Pal Dog shampoos, conditioner, balm, freshen-up sprays en hotspotspray) en voor mensen (Dogwalkers' handcreme). Alles is biologisch geteeld, vrij van chemische middelen en dierproefvrij.

Verkooppunten
De 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Dogs etc. worden verkocht in winkels in het hogere segment, zoals de 'betere' dierenwinkel, trimsalons en cadeauwinkels en via de website www.dogsetc.nl.

Dierenwelzijn
Dogs etc. staat, net als de merken waarmee zij werken, een percentage van de omzet af aan goede doelen die met dierenwelzijn te maken hebben.

www.dogsetc.nl


Deel: ' Dogs etc. nu ook voor katten '
Lees ook