Witlox Van den Boomen winnaar 2015 in Accountancybranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151027 -- Witlox Van den Boomen is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Accountancybranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Witlox Van den Boomen uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

In de afgelopen 65 jaar is Witlox Van den Boomen, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie die gespecialiseerde dienstverlening biedt aan ondernemers. Dienstverlening die zich kenmerkt door persoonlijke zorg, servicegerichtheid en een oplossingsgerichte no-nonsense aanpak. Witlox Van den Boomen adviseert over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken, en is het enige kantoor dat al deze disciplines in huis heeft. Vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre werken meer dan 325 professionals nauw samen aan geïntegreerde adviezen. Daarnaast onderhoudt zij een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen, waar meer dan 40 advocaten en (kandidaat-)notarissen werkzaam zijn.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Witlox Van den Boomen een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Witlox Van den Boomen, want men ontwikkelt steeds nieuwe diensten en oplossingen om optimaal aan de wensen van de klant te voldoen. Ze kijkt daarbij vooruit naar de mogelijkheden van IT, zowel als platvorm als in de vorm van data-analyse en dataverdieping van de informatievoorziening voor ondernemingen.’

Brede expertise
De jury prijst met name haar brede expertise en multidisciplinaire karakter, waardoor zij haar klanten kan voorzien van een totaaladvies waarin alle aspecten zijn meegenomen. Ook heeft zij een zekere specialisatie opgebouwd op het gebied van bedrijfsovernames en fusies, waarbij men de klant volledig begeleidt tijdens het hele proces, en alle aspecten – zoals strategische analyse, financiering en due diligence – verzorgt. Behalve diverse gerenommeerde Brabantse (familie)bedrijven heeft Witlox Van den Boomen ook nationale en internationale bedrijven als klant. Bekende namen zijn o.a. Brabantia, CarpetSign, Brownies & Downies en modeketen Shoeby. Voor de toekomst wil zij haar duurzame relaties verder uitbouwen en streeft zij autonome groei na, inclusief het nog verder vergroten van de expertise, in diepte als in breedte, en het verder uitbouwen van een IT-tak. ‘Modern beleid, toekomstgericht en met een grote menselijke focus, zowel naar binnen als naar buiten. In de wereld van de accountancy is Witlox Van den Boomen met recht een representant van winnaars!’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de excellente reputatie die het in de branche heeft.

‘Witlox Van den Boomen geldt als een van de leidende bedrijven op accountancygebied en weet haar grote en brede vakkennis uitstekend te combineren met een klantgerichte aanpak, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid.’

Meer informatie: https://www.wvdb.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Witlox Van den Boomen winnaar 2015 in Accountancybranche '
Lees ook