Blue10 verhuist naar nieuw kantoor in Den Haag


Groei reden voor verhuizing

Den Haag, 20160606 -- Blue10 is op 6 juni verhuisd naar een nieuwe locatie. Het bedrijf vestigt zich op de 5e etage van Het Nieuwe Kantoor in Den Haag. Dit kantoor biedt volop kansen en mogelijkheden die aansluiten bij de groeiambities van de softwareleverancier.

Marcel Duijvestijn, commercieel directeur van Blue10: “De keuze om nu te verhuizen komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren. We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in het optimaliseren van onze factuurverwerkingssoftware. In 2015 is het personeelsbestand verdubbeld en zijn wij uit ons vorige kantoorpand gegroeid.”

Bij Blue10 werken op dit moment 17 mensen aan een Cloud-platform voor het digitaal verwerken van facturen. Vandaag de dag verwerken ruim 600 organisaties circa 2,5 miljoen facturen per jaar met hun software. Blue10 heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende softwareleverancier met software oplossingen die MKB en Non-Profit organisaties ontzorgen en eraan bijdragen dat organisaties geen omkijken meer hebben naar hun administratie. Vandaag de dag is Blue10 in Nederland en België actief. De komende jaren gaat Blue10 haar grenzen verleggen naar omringende landen.

Over Blue10

Blue10 biedt een Cloud-oplossing voor het digitaal verwerken van boekingsdocumenten, zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes, etc. In 2008 is Blue10 opgericht en sinds de zomer van 2012 bieden zij de software als Cloud-oplossing aan MKB en Non-Profit organisaties met een bedrijfsgrootte van tussen de 1 en circa 1.000 medewerkers. 


Deel: ' Blue10 verhuist naar nieuw kantoor in Den Haag '
Lees ook