Hoogstespaarrente.eu geeft inzicht hoogste spaarrente deposito’s EU


ROTTERDAM, 20161108 -- De Nederlandse spaarrente is historisch laag en spaarders gaan steeds vaker op zoek naar een hogere rente in het buitenland schrijft Ricardo van den Heuvel van Hoogstespaarrente.eu. Nederland is een nieuw portaal rijker waar buitenlandse banken vergeleken kunnen worden op rente en voorwaarden.

[Hoogstespaarrente.eu geeft inzicht hoogste spaarrente deposito’s EU]

Spaarrekening openen binnen EU? Kan dat dan wel?

Veel Nederlanders weten nog niet dat je ook kunt sparen buiten Nederland. Hoogstespaarrente.eu geeft inzicht in alle spaarproducten binnen de EU. Sommige banken werken zelfs direct met haar samen. Zo wil zij een one stop shop worden voor Nederlandse spaarders die een alternatief zoeken voor de lage spaarrente in Nederland.

Alle deposito’s die worden getoond zijn binnen de EU gevestigde banken en vallen onder het depositogarantiestelsel dat deposito’s tot 100.000 euro garandeert per rekeninghouder, per bank.

Voor spaarders die liever dicht bij huis sparen vergelijkt de website uiteraard ook Nederlandse aanbieders.

Transparantie

Om haar bezoekers een weloverwogen beslissing te laten nemen is transparantie belangrijk. Hoogstespaarrente.eu stelt daarom alle informatie beschikbaar over de buitenlandse banken, hun producten en voorwaarden. De deposito’s zijn volledig online aan te vragen en te beheren.

Een voorbeeld:

Stel u investeert 25.000 euro voor 5 jaar vast. De hoogste rente op een Nederlandse deposito bedraagt momenteel 1,35% bij DHB Bank. De hoogste rente op een deposito in Europa 2,00% bij Atlantico Europa in Portugal. Een winst van meer dan 300 euro.

Hoogstespaarrente.eu is onderdeel van Spaarrentesvergelijken.net. Spaarrentesvergelijken.net is sinds 2009 een belangrijke Nederlandse spaarrente vergelijker en zag een steeds grotere toename van de vraag naar alternatieven op de lage spaarrente. Bekijk hoogstespaarrente.eu


Deel: ' Hoogstespaarrente.eu geeft inzicht hoogste spaarrente deposito’s EU '
Lees ook