HoorProfs gaat voor kwaliteit


HoorProfs sluit exclusieve overeenkomst met zorgverzekeraars Univ, VGZ, IZA en Trias

AMERSFOORT, 20090123 -- Er zijn audiciens en vakaudiciens. De HoorProfs vakaudiciens zijn zelfstandige audicienbedrijven die staan voor kwaliteit, uitstekende service en een onafhankelijk advies. HoorProfs heeft nu een uiterst kwalitatieve en exclusieve overeenkomst gesloten met zorgverzekeraars Univ, VGZ, IZA en Trias (ook wel UVIT genoemd) met veel unieke voordelen voor haar verzekerden. Ook UVIT begrijpt hoe belangrijk goed horen is.

Uitgebreid proberen

De UVIT verzekerde mag minimaal twee verschillende hoortoestellen uitproberen in een proefperiode van minimaal drie maanden. Zo krijgt de UVIT verzekerde de mogelijkheid uitgebreid de voor- en nadelen van de hoortoestellen af te wegen. Een goed hoortoestel uitzoeken moet zeer zorgvuldig gebeuren en HoorProfs en UVIT begrijpen dit.

UVIT denkt mee

UVIT vergoedt de verzekerde bij aanschaf van een hoortoestel een HoorProfs all-in pakket. Hiermee koopt UVIT direct alle zorg van het hoortoestel voor 5 jaar af. Dit HoorProfs all-in pakket is een grote luxe in een tijd waarin veel verzekeraars alleen maar diensten uit de polis schrappen waardoor verzekerden zelf nazorg, toebehoren en accessoires dienen te betalen.
Het HoorProfs all-in pakket voorziet ook in de levering van een Dry&Store Global in bruikleen. Deze opbergbox zorgt ervoor dat het hoortoestel niet door vochtproblemen stuk gaat en het geluid perfect blijft. Elke ochtend zal het hoortoestel fris en droog zijn waardoor de kans op irritatie en huidproblemen sterk wordt gereduceerd. Het dragen van een hoortoestel wordt hiermee een stuk comfortabeler.

Het HoorProfs All-in pakket samengevat

* Meest uitgebreide proefperiode van het land waarin in drie maanden minimaal twee hoortoestellen vergeleken mogen worden
* Dry&Store Global
* Dry Briks (voor de Dry & Store Global)
* Vijf jaar lang geen reparatiekosten
* Oorstukjes (thin tubes)
* Nazorg door de HoorProfs vakaudicien
* De allerbeste zorg voor uw oren

De HoorProfs vakaudiciens zijn gevestigd in heel Nederland. Een overzicht is te vinden op www.hoorprofs.nl.


Deel: ' HoorProfs sluit overeenkomst met Univ, VGZ, IZA en Trias '
Lees ook