PENTAX kiest NDS Surgical Imaging als voorkeursleverancier van medische visualisatiesystemen

HAMBURG, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20101117 --

De Amerikaans marktleider in chirurgische displays, NDS Surgical Imaging (NDSsi), is door PENTAX Europe GmbH geselecteerd als de voorkeurspartner en -leverancier van medische visualisatieoplossingen. De overeenkomst kondigt een uitbreiding in heel Europa aan in de relatie tussen de twee bedrijven die bekend staan om hun technologische innovatie.

NDSsi’s bewezen staat van dienst voor het leveren van de modernste systemen voor medische beeldvorming, veelzijdige producten en een breed scala aan klantgerichte oplossingen, geeft PENTAX een winnende strategische partner in de mondiale markt.

“NDS Surgical Imaging’s expertise en vooruitgang in de technologie voor beeldvorming zal een perfecte aanvulling zijn op de plannen voor onze product”, zei Harald Beyer, General Manager van PENTAX Europe LIFE CARE. “Innovaties zoals NDSsi's capaciteit voor multimodaliteit, het gelijktijdig tonen van twee endoscopische bronafbeeldingen met behulp van draadloze technologie zonder kwaliteitsverlies of vertraging, is wat hen onderscheidt van de concurrentie.”

Het brede aanbod van toonaangevende chirurgische displays aangeboden door NDSsi (van 15” tot 55” (38,1 cm tot 139,7cm)) speelde tevens een rol in de besluitvorming van het PENTAX-team.

“We zijn verheugd om te zijn verkozen tot PENTAX’s partner en leverancier voor visualisatie”, zei Kees Poot, Vice President en General Manager van NDS Surgical Imaging Europe. “Het uitbreiden van onze samenwerking met een van de meest prestigieuze leiders binnen de mondiale beeldvorming is een weerspiegeling van onze toewijding aan innovatie. Onze technologen staan klaar om PENTAX te ondersteunen met de kwaliteit en klantgerichtheid die ze nodig hebben voor de groei van de markt.”

NDS Surgical Imaging zal zijn nieuwste medische beeldvormende technologieën van 17 tot 20 november demonstreren op de MEDICA 2010 in Düsseldorf, Duitsland.

Ga voor meer informatie over NDSsi’s productenportefeuille naar onze website: https://www.ndssi.com.

Over PENTAX Europe GmbH

Met zijn innovatieve producten staat PENTAX Europe LIFE CARE voor veiligheid, precisie en kwaliteit. Als toonaangevende fabrikant van vooruitdenkende technologieën zoals HD+ Hi Line, stelt PENTAX de norm voor endoscopische diagnosis en behandeling door middel van technische en medische verantwoordelijkheid.

Met het hoogste kwaliteitsniveau, een volledig systeemprogramma en hoogpresterende dienstverlening, blijft PENTAX zich richten op de behoeften van de klant en levert het ondersteuning door middel van training en financiële oplossingen. Ga voor meer informatie naar: www.pentax.de.

Over NDS Surgical Imaging

NDS Surgical Imaging (NDSsi), gevestigd in Silicon Valley, Californië (VS), is een wereldwijd leider in het ontwerpen en produceren van medische systemen voor beeldvorming en informatica. NDSsi’s technologische oplossingen hebben geleid tot het herdefiniëren van moderne chirurgische operatiekamers, radiologiekamers, endoscopiesuites en omgevingen met minimaal invasieve effecten.

In de voorhoede van de innovatie binnen de medische beeldtechnologie, levert NDSsi HD-visualisatie en informaticaproducten waarmee klinische oplossingen voor beeldvorming in de toekomst mogelijk worden en zet het bedrijf aan tot constante verbeteringen in de collaboratieve geneeskunde. NDSsi is een besloten vennootschap met R&D-; en productiefaciliteiten in de VS en een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 35 landen. Ga voor meer informatie naar: www.ndssi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
NDS Surgical Imaging
VS
Andy Larg, 408-754-4255
alarg@ndssi.com
of
Europa
Erika van der Lelij, +31 180 634356

evanderlelij@ndssi.nl

Deel: ' PENTAX kiest NDS Surgical Imaging voor medische visualisatiesystemen '
Lees ook