Gezinsuitbreiding Ergonomische Muis HE: Nu ook in LARGE


LEERDAM, 20150515 -- R-Go Tools introduceert de Large versie van de HE Mouse. De verticale muis HE “Large” is speciaal ontwikkeld als reactie op de toenemende vraag naar een ergonomische muis voor de grotere hand.

Ergonomisch muizen

Uit onderzoek blijkt dat bij het gebruik van een standaard muis verhoogd risico aanwezig is op het ontstaan van RSI- klachten. Dit heeft vooral te maken met:

-          een onnatuurlijke stand van de hand, waarbij de duim naar binnen gedraaid is en plat op de tafel ligt. Deze gedraaide houding zorgt voor constante belasting op de onderarmspieren.

-          een ongewenste muisbeweging vanuit de pols, waarbij alleen hand en vingers bewegen.  Hierdoor kunnen de pezen in de pols worden overbelast (carpaal tunnel syndroom).  

Door gebruik van een ergonomische “verticale” muis worden deze risicofactoren weggenomen.

De vorm van een verticale muis plaatst de hand in een natuurlijke stand (zoals tijdens het hand schudden), waardoor de spierspanning in de onderarm vermindert. Daarbij stimuleert een verticale muis de muisbeweging vanuit de hele arm in plaats van alleen de pols. Deze beweging vraagt inzet van grotere armspieren die niet snel overbelast kunnen raken.  

De HE Mouse

De HE Mouse is een verticale ergonomische muis en is ontwikkeld in samenwerking met ergonomisch adviesbureau R-Go Solutions. In 2013 heeft R-Go Tools de Benelux Office Award  gewonnen voor het innovatieve ontwerp . De HE mouse is vanaf nu beschikbaar in Medium bedraad (rechts en links), Medium draadloos (rechts en links), Large bedraad en draadloos (rechts). De HE Mouse Large is speciaal ontwikkeld voor de grotere hand, namelijk vanaf 185 mm (gemeten vanaf de polsrand tot het topje van de middelvinger). De draadloze HE-Mouse werkt op een oplaadbare Li-ion accu. U kunt de bedieningsknoppen van de HE Mouse aanpassen aan uw persoonlijke wensen.  

Over R-Go Tools

R-Go Tools is producent en distributeur van ergonomische hulpmiddelen voor beeldschermwerk.

R- Go Tools heeft zich als doel gesteld om ergonomische producten preventief in te zetten, want voorkomen is beter dan genezen! Daarom houden wij onze ergonomische producten betaalbaar.

R-Go Tools is opgericht in 2010 en heeft zijn oorsprong in ergonomisch adviesbureau R-Go Solutions. 

Voor meer informatie bezoek www.r-go-tools.com


Deel: ' Gezinsuitbreiding Ergonomische Muis HE Nu ook in LARGE '
Lees ook