Remote Analysis Ltd kondigt slaapdiagnose voor iPhone aan

HELSINKI--(BUSINESS WIRE)-- 20091104 --

Remote Analysis Ltd, een serviceleverancier voor telemedische doeleinden, heeft in samenwerking met Elias Pietilä’s Qvik Ltd (Wooden Labyrinth, bijvoorbeeld) een iPhone toepassing ontworpen voor de opname en analyse van snurken en apnea tijdens de slaap. Deze Sleep Aid–toepassing is nu verkrijgbaar via de iPhone App Store voor € 2,39.

“Dit is een heel eenvoudige toepassing voor gebruik. Zet de iPhone simpelweg op de nachtstand, klik op Record en ga slapen. Klik de volgende morgen op Wake up. Hierna kan je een grafiek browsen gebaseerd op de opname gedurende de nacht en luisteren naar audioclips van het snurken. De toepassing bevat ook voorbeelden van audioclips van normaal snurken en apnea tijdens het slapen. Je kan de opname van je eigen snurken met deze voorbeelden vergelijken en daaruit concluderen of je apnea tijdens de slaap hebt”, legt CEO Ossi Tiihonen uit.

”Wij hebben deze toepassing ontwikkeld met Qvik Ltd en artsen die gespecialiseerd zijn in het stellen van diagnose voor apnea tijdens de slaap. Deze kan worden gebruikt voor het screenen van apnea tijdens het slapen, of bijvoorbeeld, voor het verzamelen van bewijs dat je echtgenoot snurkt", gaat CEO Ossi Tiihonen verder.

Remote Analysis Ltd legt zich toe op medische analyse op afstand. Het bedrijf is opgericht in 2002 en levert diensten aan 123 gezondheidsorganisaties in heel Finland.

Foto's/Multimedia Galerij Beschikbaar: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6090341〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Remote Analysis Ltd
Marketing Director
Mr Timo Hakkarainen
tel. +358 400 175 096
timo.hakkarainen@remoteanalysis.net
www.remoteanalysis.net

www.remoteanalysis.net/sleepaid.html

Deel: ' Remote Analysis Ltd introduceert slaapdiagnose met de iPhone '


Lees ook