Nieuwe healing-technieken vanwege hogere energiefrequenties


Kosmische bronnen zorgen voor meer energie

DELFT, 20080206 -- Althea, het centrum voor bewustwording in Delft, geeft op woensdag 13 februari 2008 een lezing over de verschillende nieuwe healing-technieken die sinds kort voor iedereen beschikbaar zijn geworden vanuit kosmische bronnen. De lezing wordt gegeven in het buurthuis 't Ooievaarsnest, van Lodensteynstraat 83b in Delft, aanvang 19.30 uur. De healingsvormen die tijdens de lezing besproken en gedemonsteerd worden zijn: Jassentechniek; Transforming Scan Healing; De Reconnectieve Energien en Reiki.

De ReikiMasters Yvonne en Serrie Nieuwhoff van centrum Althea zullen deze informatieve avond verzorgen.

Yvonne: "Reiki is de allereerste en meest bekende energiebron die rond 1900 naar de aarde is gekomen en in 1985 in Nederland bekend is geworden en nu al meer dan 500.000 beoefenaars in Nederland kent. De nieuwe technieken zijn (nu nog) minder bekend en daar willen wij graag verandering in brengen door lezingen en demonstraties te organiseren."

"De energiefrequentie van de aarde stijgt, volgens verschillende stromingen, en vanuit de kosmos komen er nu hoger frequente energien ter beschikking voor ons, die hun hoogtepunt zullen vinden in 2012. Deze energien zijn bedoeld om ons bewust te maken van onze fysieke en spirituele mogelijkheden."

De bijdrage voor deze lezing is 5 euro.
Opgeven voor deze lezing is noodzakelijk en kan door een email te sturen naar: info@denieuweaarde.com

Meer informatie over de technieken zijn op de volgende website's te vinden:

* Reiki: reikisiteoflove.nl
* Jassentechniek: denieuweaarde.com/JassenT.htm
* Transforming Scan Healing: denieuweaarde.com/TSH.htm
* Reconnection : the-reconnection.nl


Deel: ' Nieuwe healing-technieken vanwege hogere energiefrequenties '
Lees ook