IPhone gebruikers hebben een beter seksleven dan Android gebruikers


Onderzoek naar de verschillen in het seksleven van Android of IPhone gebruikers.

HARDENBERG, 20170403 -- Het soort telefoon dat je kiest zegt veel over je gedrag tussen de lakens, zo bleek uit het onderzoek door Phonegigant.nl onder meer dan 3000 respondenten.

Cijfers uit het onderzoek
Het onderzoek is gehouden onder meer dan 3000 bezoekers van de webshop Phonegigant.nl. De respondenten hadden de keuze uit vier antwoorden, namelijk:

-      Ik heb nooit seks;
-      Ik heb 1 a 2 keer per maand seks;
-      Ik heb 1 a 2 keer per week seks;
-      Ik heb meer dan 3 keer per week seks.

Van de Android gebruikers gaf 21% van de respondenten aan nooit seks te hebben. Bij de IPhone gebruikers was dit percentage maar 14%. Bij zowel  Android gebruikers als IPhone gebruikers gaf 15% aan 1 a 2 keer per maand aan hun trekken te komen. Daarnaast bleek dat 29% van de IPhone gebruikers 1 a 2 keer per week seks heeft, terwijl dit bij de Android gebruikers maar 22% is. Ook bij de groep personen die het 3 of meer keer per week doen komen de IPhone gebruikers als best uit de bus. 13% van de IPhone gebruikers geeft aan het 3 of meer keer per week te doen ten opzichte van 12% van de Android gebruikers.

Kortom het ziet er een stuk minder gunstig uit voor de Android gebruikers.

Vreemdgangers
Ook is er onderzocht wie van beide groepen de grootste vreemdgangers zijn. Je mag er vanuit gaan dat het cijfer dat hier uitgerold is aan de lage kant is. Er zijn namelijk maar weinig mensen eerlijk over het feit dat ze wel eens vreemd gaan of ooit vreemd gegaan zijn. 

Maar ook hier lieten de IPhone gebruikers zien dat hun seksleven in ieder geval niet “saai” is. 10% van de IPhone gebruikers gaat namelijk wel eens vreemd. Bij de Android gebruikers is dit maar 8%. 


Deel: ' IPhone gebruikers hebben een beter seksleven dan Android gebruikers '
Lees ook