Ananda-lezing Jonette Crowley in Bibliotheek Haarlem


De inca-profetie van de adelaar en de condor

HAARLEM, 20100412 -- Op dinsdagavond 25 mei 2010 geeft medium, auteur en spiritueel leraar Jonette Crowley op uitnodiging van Nieuwetijdswinkel Ananda (Gierstraat 8, Haarlem) een lezing in de Haarlemse Bibliotheek. Aanleiding is haar boek De Adelaar & de Condor - Een waar verhaal van een onvoorziene mystieke reis. Een channeling van Crowley's spirituele gids White Eagle maakt deel uit van de avond, waarop de Inca-profetie van de adelaar en de condor centraal staat. Wat heeft deze profetie te vertellen, mede in het licht van 2012?

Jonette Crowley, afkomstig uit het Amerikaanse Colorado, is een internationaal vermaard medium en spiritueel leraar. Bijgestaan door haar spirituele gidsen White Eagle en Mark geeft zij workshops in spirituele groei in de VS en Europa. Haar avontuurlijke instelling en passie voor reizen, zowel fysiek als in de spirituele regionen, hebben haar geleid naar heilige plaatsen over de hele wereld.

Reisverhaal en stimulans

In het boek De Adelaar & de Condor - Een waar verhaal van een onvoorziene mystieke reis doet Jonette Crowley sprankelend verslag van haar ervaringen in onder meer het Himalayagebied en de Andes. Daarbij brengt ze de spirituele energien die aan haar belevenissen ten grondslag liggen, over op de lezer. Behalve een interessant en vlot geschreven reisverhaal over een spirituele initiatie, ervaren lezers haar boek daardoor als een stimulans voor hun eigen ontwikkeling.

Wat is jouw verhaal in het leven? Jouw bestemming? Als je volgens de auteur goed kijkt, ontdek je misschien dat er een groter patroon en doel in je leven is. Hoe kom je in contact met de altijd aanwezige universele liefdesenergien?

Inca-legende

Met deze Ananda-lezing, die in het Engels zal zijn, maakt Jonette Crowley u deelgenoot van haar mystieke reizen, waarbij heilige kennis is vrijgegeven die diepgaande gevolgen heeft. Wat betekent de Incalegende van de adelaar en de condor voor ons en voor de hele wereld, mede in het licht van 2012? En wat is ons aandeel in de nieuwe bewustwording, zoals die is voorzien in inheemse profetien?

Jonette zal tijdens de lezing ook een boodschap van haar gids `White Eagle' channelen en een Himalaya-hartactivatie geven aan alle aanwezigen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen aan Jonette Crowley of aan White Eagle. Na afloop kunt u uw eigen exemplaar van haar boek laten signeren, zodat de initiaties en spirituele energien die De Adelaar en de Condor bevat speciaal voor u geactiveerd worden.

Meer over Jonette Crowley vindt u op www.jonettecrowley.com

Datum: Dinsdag 25 mei 2010
Locatie: Centrale Bibliotheek; Gasthuisstraat 32, Haarlem
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur (zaal open 19.30 uur)

LET OP - DE VOERTAAL TIJDENS DE LEZING IS ENGELS!

Kaarten voor de lezing zijn verkrijgbaar bij Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8 te Haarlem, of via internet op www.ananda.nl
Toegangsprijs in de voorverkoop: 10,-

Het aantal plaatsen is beperkt. Als er na de voorverkoop nog kaarten over zijn, kosten deze aan de zaal 12,50 euro.

Het boek is verkrijgbaar via de site van Ananda en bij de lezing:
De Adelaar & de Condor - Een waar verhaal van een onvoorziene mystieke reis
Jonette Crowley
Uitgeverij Hajefa (2008)
ISBN 978-90-77677-18-6
Prijs: 21,50

De auteur kan uw exemplaar na afloop van de lezing signeren en indien gewenst voor u energetisch activeren.

Enkele perscitaten over het boek:

" Dit verbazingwekkende boek is voorbestemd een klassieker in spirituele avonturen te worden.'
Henry Leo Bolduc, auteur van The Journey Within

"De Adelaar en de Condor is het universele verhaal van het ontwaken van een moderne medicijnvrouw. Crowley laat licht schijnen op sjamanistische kennis op een manier die zowel meeslepend als toegankelijk is. Haar visionaire manier van vertellen laat zien dat het leven zo veel meer is dan wat je ziet."
Lynn Andrews, auteur van Medicine Woman

"Jonette is een wijze grootmoeder in een jeugdig personage. Ze is uitverkoren om ons te doen ontwaken, te onderwijzen en te begeleiden op onze ware weg naar de wereld van de toekomst."
Grand Chief Woableza


Deel: ' Ananda-lezing Jonette Crowley in Bibliotheek Haarlem '
Lees ook