Lifehacker Martijn Aslander bij Rishis in de Vondelkerk


Leven vanuit lef en vertrouwen

AMSTERDAM, 20080907 -- Westerse realiteit ontmoet Oosterse spiritualiteit bij Rishis in de Vondelkerk. Martijn Aslander zal vrijdag 12 september 2008 een lezing geven bij Rishis in de Vondelkerk. Na de lezing borrel & Buddha lounge inclusief free consults & massages.

Martijn Aslander vertelt bij Rishis over leven vanuit lef en vertrouwen (zowel persoonlijk en als werkende mens).
Martijn is oprichter van Elvenstone en een van de initiatiefnemers van Natural Networking Festival (bijzondere netwerken met bijzondere mensen), `resourcerer', spreker en treedt op met stand up inspiration in Toomlers. Magier Jeff Mc Bride noemde Martijn een resourcerer: een schepper een samentrekking tussen de woorden Sorcerer (tovenaar) en Resources (bronnen).

Martijn is `lifehacker' dat wil zeggen meer doen, in minder tijd met meer plezier en minder stress. Zijn leven draait om dynamiek, spelen en leren door mensen, informatie en ideen bijeen te brengen en zijn passie is netwerken, mensen verbinden. Er zijn naar schatting 4.500 mensen verbonden met Martijn, en hij heeft de afgelopen jaren veel kennis vergaard over de dynamiek, de magie van netwerken. Hij zet die kennis in om mensen en organisaties te helpen om makkelijker en sneller doelen te bereiken.

Martijn is al geruime tijd gefascineerd door economische dynamiek en nieuwe waarde modellen: "Ik geloof dat onze wereld een hoop kan leren van complementaire economien die werken met sociaal- en informatiekapitaal, naast monetair kapitaal (geld). We leven in een boeiende tijd, en ik probeer mensen en organisaties (verzamelingen mensen) te helpen meer uit deze netwerk- en informatiesamenleving te halen".

Na de lezing borrel, muziek en consults en massages (Reiki, Quantum Touch, Foot reflex, Massage, Aura Soma)

Datum: vrijdag 12 september

Lezing: start 20.00 (19.30 ontvangst) vanaf 22.00 lounge & borrel inclusief free consults en massage (Reiki, Quantum Touch, Foot Reflex)

Locatie: Vondelkerk, Vondelstraat 120 Amsterdam


---

Rishis
Rishis is eind 2006 opgericht en combineert persoonlijke groei, creativiteit en bewustwording met uitgaan (dans, food, lounge en muziek). Rishis biedt naast een uitgebreide website, yoga- en meditatiesessies, lezingen, workshops, business-bijeenkomsten, bedrijfsevenementen, feesten (full moon parties) en workshops.

http://www.rishis.nl

Onderzoek
Er is een groeiende groep Nederlanders (de ongebonden spirituelen) die niet verbonden is aan een kerk of religie en zich verdiept in yoga, bewustwording en spiritualiteit. Volgens onderzoeksbureau Motivaction behoorde in 2006 maar liefst 26% van de Nederlanders tot deze groep. Rishis wil deze mensen inspireren, met elkaar in verbinding brengen en een plek bieden - zowel online als live- om zo ervaringen te delen. De Full Moon Parties op het Westergasterrein in Amsterdam zijn inmiddels een bekend begrip bij veel `ongebonden spirituelen'.


Deel: ' Lifehacker Martijn Aslander bij Rishis in de Vondelkerk '
Lees ook