Nieuwe yoga-studio belooft meer rust, minder stress


Open Dag op zondag 18 september 2011

EINDHOVEN, 20110905 -- Pure Silence opent in Eindhoven een nieuwe yoga-studio aan de Scherpakkerweg 9f (zijstraat Hastelweg). Tijdens de feestelijke Open Dag op zondag 18 september tussen 11.00 en 17.00 uur kan iedereen kennismaken met deze leuke en uitstekend uitgeruste studio. Bezoekers worden verwelkomd met een lekker hapje en een drankje. Ook kunnen er kennismakingslessen worden gevolgd.

Met leslocaties in Helmond, Someren en Eindhoven heeft Pure Silence de afgelopen jaren al een goede naam opgebouwd. De prettige, persoonlijke sfeer waarin de docenten hun power yoga-lessen verzorgen trekt steeds meer cursisten. Ook in de nieuwe yoga-studio staat power yoga centraal. Wat is dat precies? “Deze vorm van yoga is opgebouwd rondom de ademhaling en versterkt zowel het lichaam als de geest”, legt Nienke van Dijk, de drijvende kracht achter Pure Silence, uit. “Daardoor wordt het lichaam leniger en krachtiger, verbetert de lichaamshouding en krijg je meer energie. Ook ervaar je meer innerlijke rust en kun je beter omgaan met stress.” Voor deze vorm van yoga hoef je geen enkele ervaring te hebben. Er zijn diverse lessen voor beginners en gevorderden, waaronder een self practice-les. Hierin kunnen cursisten in hun eigen tempo en op hun eigen niveau yoga beoefenen. Er is al een abonnement voor € 30,- per maand. Ook is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Aanmelden hiervoor kan eenvoudig via https://www.puresilence.nl . Op deze site is ook veel informatie te vinden over lestijden, abonnementen en docenten.

Workshops en gastlessen

Naast power yoga gaat Pure Silence eveneens workshops verzorgen en zullen internationaal erkende yoga-docenten gastlessen komen geven. Ook worden er zogenaamde Intensieve primary lessen verzorgd. Deze lessen zijn speciaal voor gevorderden.

De nieuwe yoga-studio heeft een grote en een kleine zaal, en een gezellige relaxruimte waar (gratis) thee of koffie kan worden gedronken. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer, waarin de cursist zich snel thuis voelt. Er is zelfs een dakterras waar men lekker kan uitwaaien. 

Volgens Nienke van Dijk kun je met power yoga weer de stilte vinden. “En alleen vanuit stilte kunnen mooie dingen ontstaan.” Haar nieuwe studio is daarvan het tastbare bewijs...!

Wie geen tijd heeft om de Open Dag te bezoeken, moet zeker eens gaan kijken op: https://www.puresilence.nl


Deel: ' Nieuwe yoga-studio belooft meer rust, minder stress '
Lees ook