BoostCamp Zelfvertrouwen: in 1 dag meer zelfvertrouwen


Nunspeet, 20121005 -- BoostCamp Zelfvertrouwen organiseert op 3 nov 2012 in Nunspeet een inspirerende dag waar mensen aan hun zelfvertrouwen werken. Op deze inspirerende dag leren de deelnemers hun zelfvertrouwen te vergroten en ervaren ze in de praktijk wat meer zelfvertrouwen oplevert. Een betere houding, positieve mindset, doelen realiseren en doen zijn enkele van de resultaten. De dag omvat naast theoretische kennis een veelheid aan praktische opdrachten. Deelnemers kunnen bovendien hun lichaam laten doormeten op energie en gebruik maken van een energie oplaadpunt.

Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je gelukkiger bent en meer uit het leven haalt. Actief leven in plaats van aan de zijlijn staan. Het huidige economische vooruitzicht resulteert in afnemend zelfvertrouwen bij een toenemend aantal mensen. Een dag werken aan jezelf zorgt voor een groeiend zelfvertrouwen.

De BoostCamp Zelfvertrouwen vindt plaats op 3 november van 9:00 tot 19:30 in Nunspeet. Meer informatie en aanmelden via www.boostcampzelfvertrouwen.nl


Deel: ' BoostCamp Zelfvertrouwen in 1 dag meer zelfvertrouwen '
Lees ook