Herstel mogelijk van ME en Chronische Vermoeidheid met nieuwe training


Altijd moe? Alweer pijn? Neerslachtig? Prikkelbaar? Slapeloos? Angstig? Niet geconcentreerd? Overgevoelig voor licht en geluid? Daar hoef je niet mee te leren leven. KernStap is een korte succesvolle training die je weer energie en levenslust geeft.

ALMERE, 20110918 -- KernStap is een training waarin je in drie dagen leert hoe je lichaam en geest samenwerken. De training is bestemd voor mensen die bekend zijn met chronische vermoeidheid en telkens terugkerende pijn als gevolg van ME, CVS, Fibromyalgie of andere soms onverklaarbare stressverschijnselen. De training wordt gegeven door Gabrielle McKinnon die zelf ME heeft gehad, en nu als missie heeft om aan zo veel mogelijk mensen te laten weten dat het mogelijk is om volledig te herstellen.

De centrale vraag in de KernStap training luidt: “Wie ben je?” Iedere persoon is anders en heeft baat bij eigen oplossingen. De training is praktisch van opzet en je leert anders te kijken en te beleven. De vaardigheden die je aankunt, leer je direct toe te passen en al tijdens de training merk je dat het beter gaat. Na de training weet je wat je belemmert en hoe je ervoor kunt zorgen dat je lichaam weer in balans komt. Sommige mensen omschrijven dit als: “Ik voel nu echt dat ik leef.”

KernStap kan in een groep of individueel gevolgd worden. De training bestaat uit een persoonlijk voor- en nagesprek en de training zelf, op drie opeenvolgende dagen, vier uren per dag, met veel bruikbare oefeningen. Na de training volgen een extra gesprek of telefonisch en/of mailcontact ter begeleiding van de periode na de training en tevens een terugkombijeenkomst na een paar maanden.

De training wordt gegeven door Gabrielle McKinnon. Zij heeft zelf ME gehad en weet wat het betekent om je leven niet te kunnen leiden zoals je dat zelf wilt, omdat vermoeidheid en pijn je leven overheersen. Zij volgde in Engeland een ongelooflijke training waarna ze volledig herstelde. Samen met collega’s heeft Gabrielle deze training onder de naam KernStap verder in de Nederlandse praktijk ontwikkeld. Ze is een originele, professionele en bevoegde trainer en coach. Haar bedrijf Wave of Life is aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg.


Deel: ' Herstel mogelijk van ME en Chronische Vermoeidheid met nieuwe training '
Lees ook