Autilook.nl lanceert Autilook Radio over autisme


Autilook Radio is radio rondom het thema autisme

Tilburg, 20140326 -- In samenwerking met Omroep Tilburg maakt Autilook.nl radio rondom het thema autisme. Door een nieuwe samenwerking met Omroep Tilburg kunnen wij ook via deze radiozender meer gaan vertellen over autisme aan een nog breder publiek. En kunnen wij mensen die nog niet zoveel weten op een luchtige manier wat meer informatie gaan geven over autisme.

Het radioprogramma biedt een luchtige mix van muziek en mensen die iets hebben te vertellen rondom autisme. Dit kunnen zowel ervaringsdeskundigen zijn (mensen met een vorm van autisme, naasten, zorgprofessionals) als ook andere personen die te maken hebben met autisme. Hierbij willen we streven naar een verhaal dat iedereen moet kunnen begrijpen. Dus dat we niet in termen van specialisten gaan praten. Binnen het team van Autilook Radio zijn ook mensen betrokken die zelf autisme hebben. Hierdoor kunnen we waarborgen dat taal waarin wordt gesproken in de radio-uitzending duidelijk is en blijft.

In de eerste uitzending, zondag 30 maart van 11:00 tot 12:00 uur, zal er worden gesproken met een sportcoach van de Gemeente Tilburg. Die iets komt vertellen over sport en autisme. Ook is er iemand aanwezig die iets komt vertellen over de Autisme Informatie Centra van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Ook is er aandacht voor Blauwe Zondag. En we sluiten de uitzending af met een gedicht.

Volg Autilook Radio via de sociale media via
Facebook: https://www.facebook.com/autilookradio
Twitter: @autilookradio
Omroep Tilburg: Omroep Tilburg heeft haar eigen radiozender. Deze is 24 uur per dag te beluisteren via ether 107.6 MHz, via de kabel 87.5 MHz.
In de omgeving van Tilburg en in de hele wereld via internet: https://www.omroeptilburg.nl


Deel: ' Autilook.nl lanceert Autilook Radio over autisme '


Lees ook