Softwarebedrijf Regas B.V. slaat vleugels uit naar Jeugdzorg


WOERDEN, 20081002 -- Met de komst van haar nieuwe klant Jarabee, slaat Regas B.V. haar vleugels uit naar de Jeugdzorg. Op 28 oktober aanstaande organiseert Regas B.V. in samenwerking met THORAX een introductiemiddag voor geïnteresseerden uit de sector, specifiek gericht op de Jeugdzorg. Deze middag vindt plaats in Woerden.

De middag staat geheel in het teken van een introductie van Regas B.V. en THORAX aan de Jeugdzorg sector. THORAX is de afgelopen vijftien jaar een belangrijke speler binnen de keteninformatie uitwisseling geweest met haar product UITWEG. Ook binnen Jeugdzorg deden zij projecten op het gebied van informatie en advies. Regas B.V. is dan wel een nieuwe speler op de Jeugdzorg markt, maar is al meer dan tien jaar een gevestigde leverancier binnen maatschappelijke dienstverlening en -opvang. Samen THORAX laat Regas B.V. zien dat het daadwerkelijk anders kan.

THORAX en Regas B.V. bundelen hun krachten bij Jarabee Jeugdzorg in Twente, welke volgend jaar als eerste jeugdzorginstelling Regas gaat implementeren. Heeft u interesse in wat deze partijen u mogelijk te bieden hebben? Schrijf u dan gratis en vrijblijvend in om in een open en informele sfeer kennis te maken op 28 oktober aanstaande in Woerden. Meer informatie is te vinden op www.regas.nl/jeugdzorg.


Deel: ' Softwarebedrijf Regas B.V. slaat vleugels uit naar Jeugdzorg '
Lees ook