Nationaal MS Fonds zet MS-lied op de plaat


MAASSLUIS, 20090526 -- Het Nationaal MS Fonds presenteert `Iedereen een Koning', gespeeld door de band Pampus ter gelegenheid van de eerste Wereld MS dag die woensdag wordt gehouden. Het Nationaal MS Fonds draagt aan het succes van de Wereld MS dag bij door, in samenwerking met Pampus, aandacht te vragen voor deze meest voorkomende invaliderende aandoening onder jonge mensen in Nederland.

De speciaal voor deze dag, gecomponeerde en opgenomen song "Iedereen een Koning" wordt gezongen door Astrid Hussaarts en Jelle Oosterwijk. Beiden lijden aan multiple sclerose. Het nummer is geschreven door Peter Jan Rens. Zowel de paralympisch rolstoeltennisser Jelle Oosterwijk als Peter Jan Rens zijn ambassadeur van het Nationaal MS Fonds. "Iedereen een Koning" is vanaf woensdagmorgen 27 mei de komende twee weken exclusief te downloaden vanaf de website van het Nationaal MS Fonds: www.nationaalmsfonds.nl

Pampus bestaat uit Willem van Boekel, Erwin Wiertz, Jonne Beenke en Matthias van Olst. Sinds zangeres en muzikante Astrid Hussaarts, Peter Jan Rens en als gast Jelle Oosterwijk zich bij de groep voegden ontstond het initiatief om het Nationaal MS Fonds te gaan ondersteunen.

Het Nationaal MS Fonds is een actieve organisatie die zich richt op voorlichting, coaching en onderzoek ten behoeve van mensen die aan de ziekte van het centrale zenuwstelsel multiple sclerose en aanverwante aandoeningen lijden. In november houdt de organisatie altijd haar huis aan huis collecteweek om gelden in te zamelen voor de vele activiteiten en onderzoek. Uiteraard zijn tussentijdse giften altijd welkom op giro 5057.

Nationaal MS FondsNoot voor redacties:

Deel: ' Nationaal MS Fonds zet MS-lied op de plaat '
Lees ook