Vitality Manager van het Jaar 2016


BUSSUM, 20160916 -- Op een prachtige locatie, Domus Medica te Utrecht, is afgelopen dinsdag 13 september Gert-Jan Aleman gekozen tot Vitality Manager van het Jaar. Gert-Jan is Manager Arbocentrum van de Gemeente Den Haag.

Tijdens het Arbo Innovatie Congres presenteerden de drie genomineerden: Gert-Jan Aleman, Laura Kleemans en Peter van Houtum, zich middels een TedX presentatie.

Hoewel alle drie de verhalen krachtige en authentieke elementen bevatten was de jury onder voorzitterschap van Arjella van Scheppingen, het meest onder de indruk van de Haagse kandidaat.

Gert-Jan inspireerde met zijn enthousiasme, zijn gebruik van sociale media en de manier waarop hij lastige onderwerpen zoals bijvoorbeeld kanker en de overgang bespreekbaar maakt. Zijn credo is: kwetsbaar, lef, over het randje gaan.

Daarnaast maakte zijn (interne) Arbocentrum met een keur aan providers indruk. Al met al heeft hij een vitaal 'systeem' gebouwd voor een diverse en weerbarstige doelgroep.

[beschrijving]


Over Vitality Manager

De Vitality Manager van het Jaar is een initiatief van Gezond in Bedrijf (www.gezondinbedrijf.com) en is eerder uitgereikt aan Maaike Thijssen, Vitality Manager van ASLM, Rik-Jan Modderkolk, International Health Manager Pon Groep; Wil Markesteijn, directeur/bestuurder De Lange Wei en Henri Hendrickx, Senior Manager Medical Department  SABIC.

Meer informatie bij Diederik Gallas

Deel: ' Vitality Manager van het Jaar 2016 '
Lees ook