Synergy Pharmaceuticals aanwezig bij Jefferies 2011 Global Healthcare Conference

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20110606 --

Synergy Pharmaceuticals, Inc. (OTC QB: SGYP), ontwikkelaar van nieuwe geneesmiddelen voor het behandelen van maag-en darmstoornissen en ziekten, heeft vandaag aangekondigd dat Gary S. Jacob, President en Chief Executive Officer, aanwezig zal zijn op de Jefferies 2011 Global Healthcare Conference, die op dinsdag 9 juni 2011 om 11:30 uur ´s morgens (EDT), ET-tijd, in New York, NY, plaats vindt.

Een live webcast van Synergy’s presentatie zal kunnen worden bijgewoond door middel van de tab “Investor Relations” tab op de website van het bedrijf, www.synergypharma.com. Deze zal 30 dagen na de event beschikbaar zijn.

Over Synergy Pharmaceuticals, Inc.

Synergy is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich concentreert op de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen ter behandeling van gastro-intestinale stoornissen en aandoeningen. Het kandidaat-eigendomsgeneesmiddel plecanatide van Synergy is een synthetisch analoog van het menselijke gastro-intestinale hormoon uroguanyline, en werkt door activering van de guanylaatcyclase C (GC-C) receptor op epitheliale cellen van het gastro-intestinale traject. Onlangs is een fase IIa- klinisch onderzoek van plecanatide afgerond ter behandeling van patiënten met chronische constipatie. Het bedrijf is van plan in de tweede helft van 2011 van start te gaan met een 90-daagse fase II/III studie van plecanatide bij patiënten met chronische idiopatische constipatie met herhaalde orale toedieningen en placebocontrolegroep. Plecanatide wordt ook ontwikkeld voor de behandeling van het prikkelbare darmsyndroom (constipatie-predominant), en een eerste studie bij IBS-C patiënten is voor 2012 gepland. Meer informatie is te vinden https://www.synergypharma.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Bedrijfscontact:
Synergy Pharmaceuticals, Inc.
Gary S. Jacob, Ph.D., 212-297-0020
President en CEO
gjacob@synergypharma.com
of
Beleggers- en mediacontact:
Rx Communications Group, LLC
Melody A. Carey, 917-322-2571

mcarey@rxir.com

Ticker_symbol OTCBB:SGYP
Ticker_symbol OTCBB:CLSP

Deel: ' Synergy Pharmaceuticals bij Jefferies Global Healthcare Conference '






Lees ook