Tjoapack winnaar 2016 in Farmaceutische verpakkingen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160311 -- Tjoapack Netherlands BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Farmaceutische-verpakkingenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een ijzersterke positionering. ‘Tjoapack weet haar enorme knowhow op het gebied van farmaceutische verpakkingsmiddelen – en de daarmee verband houdende processen – uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het bedrijf staat bekend als een van de beste in de branche.’

Tjoapack (sinds 1989) is een onafhankelijke contractverpakker van geneesmiddelen in – hoofdzakelijk – vaste toedieningsvorm. Zij onderscheidt zich door haar grote kennis van relevante wet- en regelgeving en de grote zorgvuldigheid die zij aan de dag legt in het voldoen daaraan. De onderneming is opgericht door apotheker Eric Tjoa. Inmiddels is zij in Nederland geëvolueerd tot marktleider, groeit het marktaandeel binnen de EU en slaat Tjoapack haar vleugels uit naar andere continenten. De markt wordt bediend vanuit vestigingen in Etten-Leur en Emmen. Bij Tjoapack werken ruim 150 mensen, waarvan ruim de helft in de productie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Tjoapack Netherlands BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Tjoapack, want zij is continu doende haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant. Tjoapack heeft dan ook diverse innovaties op haar naam staan die gemeengoed in deze industrie zijn geworden.’

Allerhoogste eisen
Ook de beste verpakoplossing moet vallen binnen de kaders van wetgeving, registratie, logistiek, landspecifieke eisen en budget. Geen wonder dat Tjoapack de allerhoogste eisen stelt aan processen, productieomgeving en kwaliteits- en veiligheidscriteria. ‘Lean en Kaizen worden toegepast, en GMP is er de standaard. Vrijwel maandelijks vinden er audits plaats door instanties en klanten. Alle procesaspecten staan onder dagelijkse controle: management en bestuur, samenwerking, betrokkenheid, ontwikkelen met ketenpartners. Zoveel moet je doen om een positie in de markt van farmaceutische verpakkingen te verkrijgen – en zoveel doet Tjoapack dan ook’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een respectabele speler op de Europese markt.

Veiligheid voor de patiënt gaat bij Tjoapack boven alles. Iedere medewerker is daarvan doordrongen. Failure is not an option, dus zijn alle systemen erop gericht fouten te voorkomen.

‘Tjoapack Netherlands BV is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld. Zonder twijfel de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://tjoapack.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Tjoapack winnaar 2016 in Farmaceutische verpakkingen '
Lees ook