Azbil Telstar Benelux winnaar 2016 in Cleanroomtechniek


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160317 -- Azbil Telstar Benelux BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Cleanroomtechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Azbil Telstar Benelux weet haar enorme knowhow op het gebied van luchtbehandeling uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. In een markt die continu in beweging is, weet Azbil Telstar Benelux voortreffelijk te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Azbil Telstar Benelux BV ontwerpt cleanroomsystemen en operatiekamers en vervaardigt een complete reeks laboratoriumapparatuur, bestaande uit (biologische) veiligheidswerkbanken, ULT-vriezers en vriesdrogers. Nieuw in het pakket is een technisch zeer geavanceerd lichtsysteem voor in operatiekamers. De onderneming is specialist in het creëren van veilige werkruimten en opslag in laboratoria, cleanrooms en ok’s en onderscheidt zich door een grote klantgerichtheid en het vermogen om maatwerkoplossingen in de medische sector te ontwikkelen. Tevens biedt Azbil Telstar Benelux meet- en monitoringsystemen, onderhoud, service, validatie en kalibratie voor het meten en monitoren van de presentaties van de ruimten en/of apparatuur en het maximaliseren van de betrouwbaarheid en levensduur.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Azbil Telstar Benelux een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Azbil Telstar Benelux, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Complexe en klantspecifieke oplossingen

‘De onderneming is actief als ontwerper, bouwer, verkoper en installateur van cleanroomtechniek met als missie Breng schone lucht daar waar de klant dat wenst, en met een duidelijke ambitie te groeien en haar positie binnen de healthcare in Europa verder uit te bouwen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘De kracht van de organisatie, zoals ook door de markt erkend en herkend wordt, schuilt in haar klantgerichtheid. Azbil Telstar is in staat voor haar klanten complexe en klantspecifieke oplossingen te bedenken. Om haar operational excellence geen geweld aan te doen heeft de onderneming veel productcomponenten gestandaardiseerd, maar in de combinaties zijn alle maatwerkoplossingen mogelijk. Concurrentie op dit vlak is er in Nederland niet.’

‘Azbil Telstar Benelux is een prachtig bedrijf met een unieke marktpositie. Goed en modern geleid, gesteund door een Japanse moeder en marktleider in haar gebied. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld. Een mooie en terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.telstar-lifesciences.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Azbil Telstar Benelux winnaar 2016 in Cleanroomtechniek '
Lees ook