Formex Medical wint aanbesteding Erasmus MC voor 300+ medische PC's


GOUDA, 20140305 -- Als uitkomst van het Europese aanbestedingstraject ‘Medisch Veilige Werkstations’ kiest het Erasmus Medisch Centrum voor de aanschaf van tenminste 300 Onyx ZEUS panel PC’s. Formex Medical draagt zorg voor de levering, service en indien nodig de installatie van de machines.

Eind 2012 won Formex Medical met de ZEUS ook al de Europese Aanbesteding van het UMCU Utrecht. Hiermee heeft het bedrijf de twee grootste aanbestedingen voor medische PC’s van de afgelopen jaren binnengehaald: samen gaat het om meer dan 620 specialistische machines. Medische PC’s zijn specifiek ontworpen voor het gebruik in medisch kritische ruimtes zoals operatiekamers en intensive care units en voldoen aan strikte veiligheidnormen.

Arno Jankie, commercieel directeur bij Formex Medical, is opgetogen en benadrukt het belang dat ziekenhuizen hebben bij een openbare aanbesteding. “Wij zijn blij dat, na het UMC Utrecht, ook het Erasmus MC voor onze panel PC’s heeft gekozen. Het bevestigt wat ons betreft de effectiviteit van een Europese aanbesteding: het geeft aanbieders gelijke kansen waarbij uiteindelijk de beste oplossing voor de klant komt bovendrijven. Wij hopen dan ook dat meer universitaire ziekenhuizen dit voorbeeld zullen volgen en bij toekomstige projecten zullen kiezen voor een openbare aanbesteding.”


Deel: ' Formex Medical wint aanbesteding Erasmus MC voor 300+ medische PC's '
Lees ook