'Hollywood-smile' make-over in anderhalf uur


Nieuwe facings zo dun als contactlens

AMSTELVEEN, 20080312 -- Facings (of veneers) zijn ultradunne schildjes van porselein of composiet die over de voorkant van tanden worden geplaatst. Heel gemakkelijk kan hiermee de stand, vorm en kleur van tanden worden verbeterd. Het effect is zo spectaculair dat facings steeds populairder worden. Nadeel was dat tot nu toe eerst een laagje van de tanden moest worden afgeslepen om de schildjes goed te laten passen. Dat is vanaf nu verleden tijd.

Tandenclinic Perfectsmile heeft een nieuwe, unieke methode gevonden voor het plaatsen van facings. De facings van Perfectsmile zijn zo dun als een contactlens. Daardoor kunnen ze in de meeste gevallen, zonder afslijpen, direct op de tanden worden aangebracht. Snel, pijnloos en zonder verdoving, in maar n behandeling van ongeveer anderhalf uur. Extra voordeel is dat het proces omkeerbaar is: desgewenst kunnen de facings later weer worden verwijderd.

Waarom facings?
Facings zijn de ideale manier voor een make-over van je tanden. Denk aan het wegwerken van spleetjes, het maskeren van afgebroken hoekjes en het optisch rechtzetten van scheve tanden. Ook verkleurde tanden verdwijnen achter een dun, oersterk schildje.

Per individu
Voor iedere behandeling houdt Perfectsmile een uitgebreide intake. De clint krijgt vervolgens een uitvoerig, persoonlijk advies over de mogelijkheden. De facings worden in overleg gemodelleerd, zodat ze volledig voldoen aan de wensen van de clint. Perfectsmile maakt voor en na de behandeling een fotoreportage om ervan verzekerd te
zijn dat het resultaat 100% naar verwachting is.

Voorbeeld zien
Stuur nu zelf je foto in en je ontvangt een simulatie van je
nieuwe lach. Mail je foto aan: facings@perfectsmile.nl

Meer informatie
Meer informatie over de nieuwe facings van Perfectsmile vind je op de New Beauty beurs bij de stand van Perfectsmile (15 en 16 maart in de RAI in Amsterdam).
Ook kan je telefonisch informatie opvragen via 0800-2222225 of mailen naar facings@perfectsmile.nl. En check de website: Perfectsmile.nl/facings.

Perfectsmile biedt laagdrempelige 'glimlach'-winkels waar je je tanden bleekt, facings plaatst of een mondhygiene-behandeling doet. Momenteel vind je Perfectsmile in Amstelveen, Breda & Den Haag. Op korte termijn volgen meer steden.


Deel: ' 'Hollywood-smile' make-over in anderhalf uur '
Lees ook