VCD Automatisering neemt Ambulance Cockpits over van ThinkwiseSoftware


APELDOORN, 20071123 -- VCD Automatisering, specialist in gezondheidszorg, heeft de ambulanceproducten en bijbehorende dienstverlening overgenomen van Thinkwise Software. Deze business intelligence oplossingen zijn speciaal ontwikkeld met en voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV). Thinkwise gaat zich volledig concentreren op het doorontwikkelen en vermarkten van de Thinkwise Software Factory, een unieke Nederlandse uitvinding voor het automatiseren van softwarebouw.

Met deze overname is VCD de belangrijkste aanbieder van business intelligence oplossingen in de ambulancesector. "VCD bood al een scala aan producten in de zorg en met deze overname hebben wij ons dienstenpakket aanmerkelijk uitgebreid," zegt Niko Brouwer, Directeur Business Intelligence VCD. "De gezondheidszorgmarkt heeft specifieke automatiseringsbehoeften en dat is ook het geval in de ambulancesector. We denken voor en met de sector verdere stappen voorwaarts te maken op het gebied van de informatievoorziening."

"Thinkwise richt zich de laatste jaren meer en meer op het vermarkten van de Thinkwise Software Factory aan bedrijven die zelf software ontwikkelen. Daarom zochten wij een nieuwe eigenaar voor onze ambulanceproducten en die hebben wij gevonden in VCD", aldus Victor Klaren, directeur Thinkwise Software. "Het unieke aan VCD is dat zij kennis over zorg en business intelligence combineren in n organisatie. Wij zijn er dan ook van overtuigd dan zij de ambulancediensten de komende jaren uitstekend kunnen ondersteunen."

Voor meer informatie: www.thinkwisesoftware.com; www.vcd.nl


Deel: ' VCD Automatisering neemt Ambulance Cockpits over van ThinkwiseSoftware '
Lees ook