( BW)(TITAN-POKER) TitanPoker.com lanceert nieuw VIP Programma met $1.000.000 in prijzengeld


LONDON--(BUSINESS WIRE)--Dec 31, 2008-- Club Titan is het meest lucratieve beloningsprograma beschikbaar voor online poker spelers en de Million Dollar Race is een doorlopende promotie met $1.000.000 aan cash prijzen.

Titan Poker, de meest vooraanstaande online poker room in Europa heeft Club Titan gelanceerd, het meest lucratieve beloningsprogramma beschikbaar voor gretige poker spelers. Om deze lancering te vieren presenteert TitanPoker.com gelijktijdig de Million Dollar Race, een doorlopende promotie met $1.000.000 aan prijzengeld voor haar toegewijde poker spelers.

Voor poker enthousiasten die op zoek zijn naar het beste beloningsprogramma is Club Titan de perfecte oplossing. De Club Titan VIP programma is simpel en makkelijk te begrijpen. Tevens zijn er belonngen voor alle soorten spelers, zowel voor poker groentjes als voor poker enthousiasten die voor poker als hun carriere hebben gekozen.

Poker spelers zullen de voordelen die hen geboden worden in Club Titan en die oplopen naarmate er meer gespeeld worden, snel ondervinden. Spelers hebben de potentie om tienduizenden dollars vinden als zij zich kunnen commiteren aan frequente game play.

Door de grootte van Titan Poker is zij in staat om royale bonussen om pokertoernooi uit te keren, die in hoogte in geen enkele andere room geevenaard worden, waaronder de Million Dollar Race promotie, waarin spelers $1.000.000 aan prijzengeld kunnen ophalen voor hun inspanningen.

De Million Dollar Race zal half janauri beginnen en zal lopen tot het einde van april 2009. Een serie races, gebaseerd op de game play op Titan Poker's cash tables, zal tegelijk gespeeld worden. Op basis daarvan ontvangen de top spelers en de spelers die specifieke plekken in de Leaderboard bezetten hun prijzen.

Spelers kunnen meerdere prijzen gelijktijdig winnen, gebruik makend van de voordelen bij Club Titan, terwijl ze hun bankroll blijven opschroeven.

Over Titan Poker:

Titan Poker is de meeste vooraanstaande online poker room in Europa en maakt deel uit van het iPoker netwerk. De software van Titan Poker is ontwikkeld door Playtech, een beursgenoteerd bedrijf en software ontwikkelaar. Titan Poker garandeert maandelijks meer dan $16.000.000 aan geldrpijzen, heeft zo goed als 30.000 online spelers tijdens piekuren en biedt spelers toegang tot de grootste poker toernooien wereldwijd. Titan wordt exclusief gepromoot Euro Partners 's werelds grootste e-gaming affiliate programma. Ga voor meer informatie over Titan Poker naar https://titanpoker.com/nl/.

CONTACT:Titan Poker
Robin Steele
+63 2 756 7927
press@titanpoker.com

Deel: ' TitanPoker.com lanceert VIP Programma met miljoen dollar prijzengeld '
Lees ook