Cardiologie Centra Nederland overtuigende winnaar Piet Heyn SMA Award


ROTTERDAM, 20131101 -- In een zinderende ambiance op het SS Rotterdam, ontving directeur John de Kok van Cardiologie Centra Nederland (CCN), op 31 oktober de Piet Heyn SMA Award uit handen van juryvoorzitter Hans de Jong (CEO Philips Benelux). Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Sales Management Association (SMA) aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van innovatief en vooruitstrevend ondernemerschap.

CCN was verrast én vereerd door de uitverkiezing. “Wij zijn zeer content met deze prijs. CCN is een fantastisch concept, dat echt in een behoefte voorziet. Het is een eer dat een gerenommeerde beroepsvereniging als de SMA onze inspanningen erkent én waardeert met deze prachtige prijs. Het is een kroon op het harde werken van velen én een steun in de rug voor patiënten die baat hebben bij een snelle diagnose en behandelplan.”

De jury was duidelijk onder de indruk van de prestaties van de genomineerde bedrijven. Naast  Cardiologie Centra Nederland streden Terberg Leasing en Berendsen Textiel Service om de prestigieuze prijs. Hoewel alle drie de bedrijven aantoonbaar innovatief en succesvol zijn, sprong CCN er in de ogen van de jury flink uit. CCN is nog relatief kort actief op de Nederlandse markt, maar deed al flink van zich spreken. In een tijd dat de zorg volop onder vuur ligt en zware bezuinigingen op zich af zag komen, zette CCN een geheel nieuw concept neer: een samenwerking tussen zelfstandige klinieken voor hart- en vaatziekten die patiënten snel van een goede diagnose en behandelplan voorziet. Ze werkt nauw samen met huisarts en ziekenhuis en met behulp van geavanceerde software is de procesvoering gewaarborgd. Ook Zorgverzekeraars werken graag met CCN samen. De nieuwste innovatie van CCN is een shop-in-shop concept bij Ziekenhuizen en ook internationaal is er belangstelling voor dit prachtige concept.

De SMA reikte de Piet Heyn SMA Award dit jaar voor de vijfde keer uit. Dé beroepsvereniging voor commerciële professionals op alle niveaus, zorgt daarmee voor erkenning aan bedrijven, die echt opvallen in de markt. SMA-directeur Petra Claessen: “CCN heeft lef, doorzettingsvermogen en onderscheidt zich. Dat zijn belangrijke criteria voor succes en mag ook beloond worden. CCN treedt in deze economisch turbulente tijd met zo’n vernieuwend concept geheel in de voetsporen van zeeheld  Piet Heyn en heeft deze SMA-prijs méér dan verdiend.”


Deel: ' Cardiologie Centra Nederland overtuigende winnaar Piet Heyn SMA Award '
Lees ook