Nijlânstate winnaar 2015 in Specialistische Ouderenhuisvesting


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160119 -- Nijlânstate is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Specialistische Ouderenhuisvestingbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Nijlânstate geldt als een van de meest vooraanstaande organisaties op het gebied van zorg en ouderenhuisvesting en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Ruim 100 koopwoningen (waarvan 10% wordt verhuurd) met zorg, voor ouderen, op een prachtige plek aan de rand van Leeuwarden aan het van Harinxmakanaal. Wonen in Nijlânstate – officiële naam: Coöperatieve Serviceflat ‘Nijlânstate’ UA – betekent wonen zonder zorgen, want Nijlânstate heeft veel voorzieningen die het leven comfortabel maken. Zoals een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is, personenalarmering, dagelijkse activiteiten, warme maaltijden uit de eigen centrale keuken aan huis bezorgd en verder faciliteiten als een bibliotheek, internetcafé, beautysalon met kapper/schoonheidsspecialiste/pedicure, fitnessruimte en fysiotherapie. Nijlânstate, opgericht in 1959, biedt meer dan wonen alleen. Het biedt haar bewoners het gevoel van je thuis voelen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Nijlânstate een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.

Klant laten schitteren

Nijlânstate is een coöperatie, maar dan wel een zeer moderne. De eigenaren van de appartementen zijn automatisch lid van de coöperatie, en drie van de leden hebben zitting in de Raad van Commissarissen. De dagelijkse leiding is in handen van een professionele bestuurder, mevrouw G. Anema. Nijlânstate kenmerkt zich door een grote mate van continuïteit en inventiviteit, ook op het gebied van de uitgebreide zorgarrangementen, de kwaliteit van de maaltijden en het brede scala aan activiteiten.

Nijlânstate is continu bezig is om haar diensten te verbeteren. Zo heeft zij in 2013 een groot onderzoek gedaan naar haar toekomstmogelijkheden, in relatie tot de veranderende markt en de zich steeds meer terugtrekkende overheid. Op basis hiervan heeft Nijlânstate nieuwe en moderne ideeën ontwikkeld om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de toekomstige senioren, die niet meer ‘achter de geraniums’ willen zitten maar graag zo lang mogelijk bij elkaar blijven wonen. ‘Ook heeft men het plan opgevat om het huidige aantal van circa 100 appartementen uit te breiden met circa 30 luxe driekamerappartementen, een wellness- en zwemmogelijkheid en een nieuwe extra zorgunit, zodat er ook in de toekomst optimaal zorg kan worden verleend, bewoners tot in lengte van dagen zelfstandig kunnen blijven wonen en echtparen altijd bij elkaar kunnen blijven’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.nijlanstate.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.


Deel: ' Nijlânstate winnaar 2015 in Specialistische Ouderenhuisvesting '
Lees ook