Stichting Laurens winnaar 2015 in Verzorgingshuizenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151019 -- Stichting Laurens is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Verzorgingshuizenbranche. Volgens de Nominatiecommissie heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en revalidatie voor ouderen, met een zeer sterke positionering. ‘Laurens biedt een zeer breed assortiment aan diensten, maar onderscheidt zich vooral door de hoge kwaliteit en alle innovatieve nieuwe ontwikkelingen.’

Met circa 35 verzorgings- en verpleeghuizen is Stichting Laurens de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak, dicht bij mensen in de buurt. Zij levert zorg en dienstverlening die met de klanten meegroeit – in iedere levensfase – en heeft alles in huis voor mensen met een zorgbehoefte: van thuiszorg tot aan permanente of tijdelijke woonruimte met zorg en verzorging en verpleging op maat. Laurens  wil haar klanten helpen zo prettig mogelijk oud te worden, op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en zoveel mogelijk met gebruik van hun eigen mogelijkheden.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Stichting Laurens een stabiele, vooruitstrevende onderneming die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft. Niet voor niets heeft zij het HKZ/ISO9001-certificaat voor al haar zorglocaties. Ook hebben diverse locaties het bronzen en zilveren label van de stichting Perspekt en de Stichting Cliënt & Kwaliteit.

Eigen manier van leven

De jury prijst met name haar goede prestaties. De zorglocaties van Laurens zijn uitstekend toegesneden op de wensen van haar klanten, waardoor zij in staat zijn zoveel mogelijk hun eigen manier van leven te behouden. Zo scoren de huizen van Laurens onverminderd hoog: Liduina en Stadzicht ontvingen onlangs 4 respectievelijk 3 Gastvrijheidssterren. ‘Tevens onderscheidt Laurens zich door haar innovatieve instelling en ontwikkelt zij tal van nieuwe initiatieven, zoals het binnenkort op te leveren revalidatielocatie Intermezzo Zuid nabij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam-Zuid’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Op 27 oktober a.s. wordt de ingebruikname verwacht van de revalidatielocatie. In dit 14.000 m2grote gebouw van 7 verdiepingen worden 160 eenpersoons hotelkamers gerealiseerd ten behoeve van kortdurende (geriatrische) zorg en revalidatie. Ook komen er diverse behandel- en fitnessruimten, een restaurant en een parkeergarage. Doel is om een naadloze en snelle overgang van ziekenhuis naar revalidatie en van revalidatie naar huis mogelijk te maken.

Meer informatie: www.laurens.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Stichting Laurens winnaar 2015 in Verzorgingshuizenbranche '
Lees ook