Batavia Biosciences wint prijs in Europees Business competitie


Leiden, 20150916 -- Batavia Biosciences vertegenwoordigt Nederland als Dutch National Champion in de prestigieuze internationale European Business Awards competitie. De Leidse biofarmaceutisch productontwikkelaar ziet de titel als erkenning voor haar bijdrage met innovatie technologieën aan de bestrijding en preventie van infectieziekten.

Logo Batavia BiosciencesMeer dan 32.000 bedrijven werden beoordeeld door een comité van Europese business leiders, academici en vertegenwoordigers van de media en de politiek. De titel National Champion werd toegekend op basis van de beoordeling van de bedrijfsstrategie, de financiële degelijkheid en buitengewone prestaties. “ wij voelen ons vereerd met de titel National Champion in deze prestigeuse internationale competitie. Het is een belangrijke waardering voor het uitstekende werk dat ons team van wetenschappers in zowel Nederland als de Verenigde Staten verrichten” onderstreept Batavia Biosciences CEO Dr. Menzo Havenga het belang van de prijs.

In het vervolg van de competitie in december 2015 worden de 33 National Champions opnieuw beoordeeld door de jury om de kandidatenlijst voor European Champion samen te stellen.

Meer informatie over de Business Awards Europe kunt u vinden op www.businessawardseurope.com. Voor meer informatie over Batavia Biosciences kunt u de websitewww.bataviabiosciences.com  bezoeken.

Over Batavia Biosciences

Batavia Biosciences heeft zich tot doel gesteld om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verlichten van menselijk lijden door infectie- en immuunziekten. Hiervoor biedt zij haar vernieuwende technologieën aan om preklinisch biofarmaceutische producten sneller, goedkoper en met een hogere slagingskans naar de kliniek te brengen.

Het bedrijf richt zich op het vroege stadium van productontwikkeling; het ontwikkelen van cellijnen, groei processen en product zuivering optimaliseren, volledige product karakterisering ontwikkelen en het maken van klinisch materiaal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden met een Amerikaanse vestiging in Woburn, Massachusetts, en een kantoor in Hong Kong. 


Deel: ' Batavia Biosciences wint prijs in Europees Business competitie '
Lees ook