Stoelmassage hoeft geen honderd euro per 40 minuten te kosten


AMERSFOORT, 20090908 -- Het blijkt dat ministeries onnodig vele duizenden euros per jaar besteden aan stoelmassage doordat er tarieven worden gevraagd van 100 euro per 40 minuten. "Dat hoeft helemaal niet", aldus Muriel ten Haken, oprichtster van de Nationale Stoelmassagebon, "want wij bieden stoelmassage aan voor 17,50 euro per 20 minuten.

Stoelmassage wordt op veel bedrijven gegeven. Muriel: "Heel veel mensen hebben dagelijks op hun werk profijt van stoelmassage. En juist in deze tijden van recessie lopen veel mensen rond met klachten aan schouders, rug en nek of hebben last van stress. Dat stoelmassage een goede invloed heeft, dat is voor veel mensen een feit. Maar dat de tarieven soms te hoog zijn, dat hoeft niet". Tijdens de stoelmassage zit je voorovergebogen in een comfortabele massagestoel en de stoelmasseur masseert je schouders, nek, rug, armen en vingers. Na 20 minuten voel je de energie weer stromen en voelen je spieren soepeler aan. "De rol van de stoelmasseur is hierbij erg belangrijk, want veel stoelmasseurs adviseren medewerkers over de juiste houding achter de computer en geven oefeningen mee. Ook verwijzen zij mensen vaak door naar een fysiotherapeut of huisarts. Stoelmasseurs werken preventief en dat kan bedrijven op jaarbasis heel wat ziekteverzuim schelen", aldus Muriel.

De Nationale Stoelmassagebon is juist in deze tijden een interessant alternatief. Geen langlopende contracten, geen hoge kosten, geen ingewikkelde voorwaarden, maar gewoon 20 minuten stoelmassage door een stoelmasseur. En dat voor 17,50 euro per bon. Inwisselen kan op meer dan 100 verzilverpunten in Nederland in je eigen tijd en zo dicht mogelijk bij huis. Voor medewerkers, collega's, zakelijke relaties, klanten, familie en vrienden. Voor een euro extra kun je ook nog een persoonlijke boodschap op de bon zetten. En zo heb je een goedkoop alternatief voor stoelmassage. Ook heeft de Nationale Stoelmassagebon haar eigen kerstpakket, waarin naast de bon een aantal natuurlijke verzorgingsproducten een origineel Wellness-kerstgeschenk vormen. "Wellness-geschenken zijn dit jaar erg in trek. Want wie wil nu niet een moment van ontspanning hebben?", aldus Muriel.

Voor meer informatie kunt u bellen met Muriel ten Haken (06-11358270) of kijk op www.stoelmassagebon.nl/.


Deel: ' Stoelmassage hoeft geen honderd euro per 40 minuten te kosten '
Lees ook